Μοίρασε δώρα στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου

21/12/2012 - 17:08

Μέρες χαράς και αγάπης είναι αυτές που διανύουμε, για μεγάλους και ιδιαίτερα για τους μικρούς. Η Electronet Παπάδος Γέρας πρωτοτύπησε μοιράζοντας δώρα και ευτυχία στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Μυτιλήνης, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που έγινε το πρωί της Τετάρτης.

Μέρες χαράς και αγάπης είναι αυτές που διανύουμε, για μεγάλους και ιδιαίτερα για τους μικρούς. Η Electronet Παπάδος Γέρας πρωτοτύπησε μοιράζοντας δώρα και ευτυχία στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Μυτιλήνης, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που έγινε το πρωί της Τετάρτης. Οι παίκτες της ομάδας, φορώντας της φανέλες τους και κρατώντας δώρα, πήγαν στο Σχολείο, όπου γνώρισαν την αποθέωση και το θαυμασμό από τα μικρά παιδιά, που είχαν ένα λόγο παραπάνω για να χαμογελάσουν.

Ο Βαγγέλης Προδρόμου που βρέθηκε στο Σχολείο μαζί με τον πρόεδρο, Βασίλη Ανδριώτη, μίλησε για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία. «Είναι μεγάλη τιμή για μας που βρεθήκαμε στο Σχολείο και αυτό είναι το ελάχιστο το οποίο θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στα παιδιά. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά να έχουμε και του χρόνου να μπορέσουμε να ξαναέρθουμε στα παιδιά».

Από την ομάδα, ο κόουτς, Γιώργος Καραμβάλης, επεσήμανε: «Μέρες γιορτινές, έπρεπε να έρθουμε εδώ, να δούμε και να μιλήσουμε με τα παιδιά, να δείξουμε την αγάπη μας. Και πρέπει αυτά τα παιδιά να τα θυμόμαστε όλο το χρόνο, και όχι μονάχα αυτές τις μέρες.»

Η δασκάλα του Ειδικού Σχολείου Μυτιλήνης δεν είχε λόγια να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Γέρας για την πρωτοβουλία τους αυτή και ευχήθηκε η χρονιά που θα έρθει, να φέρει ό,τι καλύτερο για την ομάδα. «Θέλω από την πλευρά μου να ευχαριστήσω τη Γέρα και όλα τα παιδιά που εκπροσωπούν την ομάδα μπάσκετ μας, επειδή στις δύσκολες ώρες που περνάμε, προσέφεραν ένα χαμόγελο στα παιδιά μας. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που τα παιδιά το έχουν μεγάλη ανάγκη. Είναι ευχάριστο που υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησία και αγάπη την οποία μεταδίδουν στα παιδιά.»

Να σημειωθεί ότι όλοι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν με τα παιδιά και να περάσουν λίγο από το χρόνο κοντά τους. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, η διακοπή του Πρωταθλήματος δίνει τη δυνατότητα στο Γιώργο Καραμβάλη να χαλαρώσει λίγο το ρυθμό των προπονήσεων. Την Κυριακή η Γέρα θα λάβει μέρος και στο Τουρνουά που γίνεται προς τιμή του αδικοχαμένου προπονητή του Αιολικού Δημήτρη Κουκέλλη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey