Δεν ανησυχούν για την αναβολή

21/12/2012 - 17:06

Μπορεί λόγω της απεργίας των Δημοτικών Υπαλλήλων να μην έγινε το εξ αναβολής παιχνίδι του Αιολικού με την Κηφισιά, στην ομάδα του νησιού όμως δεν ανησυχούν.

Μπορεί λόγω της απεργίας των Δημοτικών Υπαλλήλων να μην έγινε το εξ αναβολής παιχνίδι του Αιολικού με την Κηφισιά, στην ομάδα του νησιού όμως δεν ανησυχούν. Το έγγραφο που στάλθηκε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) το πρωί της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου, αποδεικνύει ότι το γηπεδούχο σωματείο δε φέρει καμμία απολύτως ευθύνη, αφενός επειδή το Στάδιο είναι δημοτικό κι αφετέρου επειδή όταν η ΕΠΟ είχε ορίσει το παιχνίδι, δε γνώριζε ότι την ημέρα αυτή θα είχε απεργία.

Το γήπεδο δεν άνοιξε ποτέ, οι ομάδες παρέμειναν έξω από αυτό μέχρι ο διαιτητής να κλείσει το φύλλο αγώνα. Βέβαια, το μπαλάκι πέφτει τώρα στην ΕΠΟ, η οποία είναι αρμόδια να αποφασίσει για την τύχη του παιχνιδιού, που είναι η δεύτερη φορά που αναβλήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη αναβολή δόθηκε εξ αιτίας της κακοκαιρίας που επικρατούσε και το αεροπλάνο δεν μπόρεσε να φέρει την αποστολή της Κηφισιάς. Ακόμη και ο διαιτητής κ. Μιχαηλίδης, που καλύπτει τον Αιολικό, σημειώνει στο φύλλο αγώνα: «Εμείς ήρθαμε ώρα 13:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και βρήκαμε απ’ έξω τις δύο ομάδες Αιολικός Κηφισιά να περιμένουν. Το γήπεδο ήταν κλειστό, ενώ στην πόρτα του Σταδίου υπήρχε ενημερωτική ανακοίνωση ότι σήμερα και αύριο (σ.σ. χθες και σήμερα) το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό λόγω της απεργίας των Υπαλλήλων οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του.»

Αμέσως η διοίκηση του κατέβαλε το μισό από το εξοδολόγιο, κοντά στις 460 ευρώ, από το συνολικό ποσό που θα στοίχιζε η διαιτησία, και ακολούθως αποχώρησαν.

Μάλλον μετά τις γιορτές η ΕΠΟ θα προγραμματίσει την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, αφού πρώτα μελετήσει όλα τα σχετικά έγγραφα που θα πάρει στα χέρια της, καθώς και το φύλλο αγώνα, το οποίο είναι το πιο σημαντικό στην περίπτωση αυτή. Η διακοπή πάντως μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα, να ανασυνταχθεί και να καρποφορήσουν οι επαφές του Ταξιάρχη Βέρρου με τον επιχειρηματία που έδειξε ενδιαφέρον να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Δεν αποκλείεται από τις επαφές που γίνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν και το θέμα να τελειώσει πριν από τα Χριστούγεννα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey