CUBA BREAK

21/12/2012 - 16:05

Έρχονται γιορτές και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να σηκώσουμε τα μανίκια και να σας οδηγήσουμε στο ταμείο. Για ακόμα μια φορά θα δώσουμε βάση στις ισοπαλίες. Η Πρέμιερ Λιγκ και η Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι για ακόμα μια φορά τα πρωταθλήματα που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Έρχονται γιορτές και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να σηκώσουμε τα μανίκια και να σας οδηγήσουμε στο ταμείο. Για ακόμα μια φορά θα δώσουμε βάση στις ισοπαλίες. Η Πρέμιερ Λιγκ και η Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι για ακόμα μια φορά τα πρωταθλήματα που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

ΜΠΕΤΙΣ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Πραγματικά αυτά τα παιχνίδια μού αρέσουν πολύ. Θεωρητικά η Μπέτις είναι το μεγάλο φαβορί. Οι Σεβιγιάνοι έχουν κερδίσει τα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους (ηττήθηκαν από την Μπαρτσελόνα) και μάλιστα κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική να «αλώσουν» το «Μπαλαΐδος» τής Θέλτα. Η Μαγιόρκα δεν πείθει και είναι από τις χειρότερες ομάδες της Λίγκας, ειδικά εκτός έδρας. Ωραία όλα αυτά για να προτιμήσουμε τον «άσσο», αλλά για ποιο λόγο τόσο χαμηλά σε επίπεδο τιμής η επικράτηση των γηπεδούχων; Οι μπουκ δεν κάνουν συχνά δώρα. Επιλέγουμε το «Χ».
Εκτίμηση: X

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ
Δύσκολα μπορεί κάποιος να προβλέψει τι μπορεί να συμβεί στα παιχνίδια τής Γουέστ Χαμ, η οποία είναι από τις πιο ασταθείς ομάδες της κατηγορίας και ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Η Έβερτον έχει μια ροπή προς τις ισοπαλίες και γενικά δε χάνει εύκολα. Οι μπουκ δείχνουν να σέβονται τους φιλοξενουμένους, αλλά αν ρίξουμε μια ματιά στα πονταρίσματα παγκοσμίως, θα λέγαμε πως οι στοιχηματικές εταιρείες «σπρώχνουν» τους παίκτες προς τον «άσσο». Κατά τη γνώμη μας το «Χ» έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.
Εκτίμηση: X

ΛΙΝΤΣ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Ισορροπημένες οι αποδόσεις σε ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια τής Τσάμπιονσιπ. Αρκετά ανεβασμένες και οι δύο ομάδες, με τη Λιντς να έχει σημειώσει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ η φιλοξενούμενη «Μπόρο» μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για την Τσάμπιονσιπ. Το «Έλαντ Ρόουντ» δεν είναι ακριβώς… κάστρο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κερδίζουν εκεί το 55% των αγώνων τους. Πάμε στο «Χ» που πληρώνει… αδρά.
Εκτίμηση: X

 
… + ΤΟ ΕΞΤΡΑ:

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ - ΛΕΒΑΝΤΕ
Θετική παρουσία στη Λίγκα ως τώρα, τόσο για τη Ράγιο, όσο και για τη Λεβάντε. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι το έχουν… παρακάνει και στο τέλος θα μας πείσουν πως είναι ικανοί να απειλήσουν και την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Θεωρούμε πως αξίζει το ρίσκο να κοντράρουμε τη φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία αργά ή γρήγορα θα προσγειωθεί…
Εκτίμηση: 1


ΠΡΟΣΕΞΤΕ:
- Η Παρί Σαιν Ζερμαίν έχει πάρει φόρα και δε λέει να σταματήσει… Ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, δε σταματά να βάζει το χέρι στην τσέπη προκειμένου να καταστήσει την ομάδα κυρίαρχο σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι δύο μεγάλοι στόχοι τής Παρί είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ζοσέ Μουρίνιο… τους οποίους ο Άραβας θέλει να φέρει… πακέτο στο Παρίσι.

- Σίγουρα ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος στη Ρώμη, αλλά ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Πελότα, θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα και είναι έτοιμος να πει το μεγάλο «όχι» τόσο στη Μάντσεστερ Σίτι, όσο και στην Παρί Σαιν Ζερμαίν.

- Σίγουρα ο Ραϊμόν Ντομενέκ έβγαλε πολλά λεφτά στο πέρασμά του από τη γαλλική Εθνική Ομάδα, χωρίς μάλιστα να αποδείξει τελικά ότι τα άξιζε. Ο αμφιβόλου ικανότητας προπονητής έχει θέσει ως νέο του στόχο να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ. Σίγουρα οι Αμερικανοί ποδοσφαιρόφιλοι δε θα πρέπει να κοιμούνται… ήσυχοι μετά από αυτή την είδηση…

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey