ΒΟΛΛΕΫ

Δύσκολη κλήρωση για Γέρα και Λήμνο

10/12/2012 - 16:26

Με ομάδα της Α2 Κατηγορίας, όπως αναμενόταν, κληρώθηκε η ανδρική ομάδα του Παπάδου Γέρας για τη β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με ομάδα της Α2 Κατηγορίας, όπως αναμενόταν, κληρώθηκε η ανδρική ομάδα του Παπάδου Γέρας για τη β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο δρόμο της λεσβιακής ομάδας που θα μετρήσει και δυνάμεις εν όψει του Πρωταθλήματος, θα βρεθεί ο Α.Ο. Ταταύλα, ομάδα που έχει τη δική της ιστορία στο χώρο. Η αθηναϊκή ομάδα έχει παρουσίες εδώ και πολλά χρόνια στην Α2, παίζοντας κάθε χρόνο πρωταγωνιστικό ρόλο. Μάλιστα πέρυσι τερμάτισε δεύτερη στο Πρωτάθλημα, ενώ φέτος βρίσκεται για την ώρα στην πρώτη πεντάδα.

Το παιχνίδι θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στις 3 το απόγευμα στο Κλειστό της Νεάπολης.

Ό,τι καλύτερο

Ο προπονητής Σωκράτης Γιακουμής δήλωσε στο «Ε» ότι για την ομάδα του θα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να κοντράρει ένα μεγάλο αντίπαλο και να μετρήσει δυνάμεις για το Πρωτάθλημα, που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες. «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αξιόλογη εμφάνιση και μέσα από αυτό το παιχνίδι να μπορέσουμε να αποκομίσουμε εμπειρίες που θα μας φανούν πολύ χρήσιμες», σημείωσε ο αξιόλογος και φιλόδοξος προπονητής του Παπάδου Γέρας.

Με Μακεδονικό η Λήμνος

Δύσκολη όμως ήταν και η κλήρωση για το Λήμνος Sports Club, με την ομάδα του Νίκου Σαμαρά να παίζει στη Νεάπολη με το Μακεδονικό, επίσης για το Κύπελλο. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ. Στην ομάδα επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, γνωρίζοντας τις μεγάλες δυσκολίες, αλλά με ελπίδες για κάτι καλύτερο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey