ΑΕΛΚ

Παίζει τα ρέστα της

10/12/2012 - 16:21

Η νίκη επί της Δόξας Δράμας την αγωνιστική που μας πέρασε, αναμφίβολα στάθηκε βάλσαμο στην όρεξη των παικτών της Καλλονής, δίνοντας δύναμη και αισιοδοξία στα πόδια τους για τη δύσκολη συνέχεια. 

Η νίκη επί της Δόξας Δράμας την αγωνιστική που μας πέρασε, αναμφίβολα στάθηκε βάλσαμο στην όρεξη των παικτών της Καλλονής, δίνοντας δύναμη και αισιοδοξία στα πόδια τους για τη δύσκολη συνέχεια. Μια νίκη η οποία έσπασε το αρνητικό σερί τόσων αγωνιστικών και η οποία έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση. Δεν τελείωσε όμως τίποτα ακόμη, αφού η μάχη τώρα αρχίζει. Κάθε βαθμός που κατακτά η ομάδα, αποδεικνύεται χρυσός για το στόχο που βάζει. Πόσο μάλλον στην Καβάλα, που παραμένει πάντα μια δύσκολη έδρα για τον εκάστοτε αντίπαλο.

Με θάρρος, τόλμη, καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα θα μπουν οι παίκτες του Καβακά να χτυπήσουν την αντίπαλό τους, που δεν περνά και αυτή τις καλύτερες μέρες στην ιστορία της, έχοντας αλλάξει και τεχνικό πριν από λίγες μέρες. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, πάντως, θα παρατάξει το απόγευμα της Κυριακής την ομάδα του ο Καβακάς, αφού έχει στη φαρέτρα του όλα τα όπλα που θα χρειαστεί για τη μάχη.

Η αποστολή αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη σήμερα και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στην Καβάλα. Διαιτητής της αναμέτρησης, που θα ξεκινήσει στις 15:00, ορίστηκε ο Τσακαλίδης από τη Χαλκιδική.

Παραμένουν στο Δήμο τα γήπεδα

Δεν παραχωρεί ο Δήμος Λέσβου το Στάδιο Μυτιλήνης και τα δημοτικά γήπεδα των ΤΕΛ, «Γεώργιος Σκούφος» και «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής, στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ, μετά από αίτημα της ομάδας που είχε αποστείλει για την αποκλειστική συντήρησή τους και διαχείριση της λειτουργίας τους. Σε συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης μεταξύ του Κώστα Αστυρακάκη και δημοτικών συμβούλων, παρουσία του αντιπροέδρου της Καλλονής, ο τελευταίος άκουσε την άρνηση της δημοτικής αρχής στην παραχώρηση των παραπάνω γηπέδων. Από την πλευρά της η ΠΑΕ θα αποστείλει έγγραφο στο Δήμο, ώστε να λάβει την οριστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην επόμενη συνεδρίασή του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey