Στην Καβάλα την περιμένει μια ακόμη μάχη!

06/12/2012 - 16:06

Η νίκη με τη Δόξα Δράμας έχει ανοίξει την όρεξη των παικτών της Καλλονής, που βλέπουν τώρα τον επόμενό τους αντίπαλο, την Καβάλα, να βρίσκεται στο δρόμο τους.

Η νίκη με τη Δόξα Δράμας έχει ανοίξει την όρεξη των παικτών της Καλλονής, που βλέπουν τώρα τον επόμενό τους αντίπαλο, την Καβάλα, να βρίσκεται στο δρόμο τους.

Η 11η Οκτωβρίου ήταν η μέρα που η ομάδα είχε κερδίσει για τελευταία φορά στη Φυλή το Θρασύβουλο και η 2α Δεκεμβρίου η ημέρα που η Καλλονή επέστρεψε επιτέλους στις νίκες. Μεγάλο το διάστημα, χαμένοι και οι βαθμοί που τώρα αν είχαν κατακτηθεί, η ομάδα θα ήταν αν όχι πρώτη, τουλάχιστον δεύτερη. Στην Καλλονή, όμως, δε μένουν σε αυτά. Κοιτάζουν το μέλλον. Αυτά πέρασαν, και αυτό που πρέπει να προσέξουν στην ομάδα, είναι η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας, η δημιουργία φάσεων και η ολοκλήρωσή τους με γκολ. Κάτι που ασφαλώς δεν έχουμε δει έως τώρα και σίγουρα αποτελεί πρόβλημα. Σε αυτό το κομμάτι προσπαθεί να δουλέψει και να βελτιώσει τα κακώς κείμενα ο Τίμος Καβακάς, ο οποίος δηλώνει ότι η ομάδα θα βελτιωθεί και θα είναι αυτή που πρέπει στη συνέχεια.

Κομβικής σημασίας πάντως παιχνίδι είναι αυτό με την Καβάλα την Κυριακή, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθούν πολλά. Στην ομάδα νιώθουν έτοιμοι και έχουν αρκετά καλή ψυχολογία να αντιμετωπίσουν τους «αργοναύτες», που αγνοούν, αλλά και νοσταλγούν τη νίκη.

Μάλιστα, η Καλλονή σε αυτό το κομμάτι είναι άτυχη, αφού και αυτήν τη φορά ο αντίπαλός της έχει αλλάξει προπονητή, με αποτέλεσμα οι παίκτες να θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια προσπάθεια να αποδείξουν στο νέο τεχνικό πως αξίζουν μια θέση στην 11άδα. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης η διοίκηση αποφάσισε να προσλάβει το Νίκο Παπαδόπουλο στη θέση του αποχωρήσαντα Κώστα Βασιλακάκη. Παρόμοιο σκηνικό υπήρχε και με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή Ψαχνών, από τους οποίους η Καλλονή είχε αποκλειστεί, στο Κύπελλο από το Βόλο του Σούλη Παπαδόπουλου και στο Πρωτάθλημα με 1-0 από τον Ηρακλή Ψαχνών. Τώρα ένας άλλος τεχνικός βρίσκεται και πάλι απέναντί τους, αλλάζοντας το κλίμα στα αποδυτήρια. Ο νέος προπονητής έχει παίξει μπάλα σε αρκετές ομάδες, σε Ελλάδα και Κύπρο. Πέρσι ήταν στο τιμόνι της Ξάνθης και αργότερα πήγε στο Θερμαϊκό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Βλάσης Καζάκης όπως όλα δείχνουν θα μπορέσει να αγωνιστεί και να βοηθήσει επιθετικά, καθώς δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Δώρισε στολή
Τέλος, αθλητικό υλικό δώρισε στην ομάδα τού Α.Ο. Ανάξου ο Νίκος Μιχαλάκης, αφού η καταγωγή του είναι από το Σκουτάρο. Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον ίδιο τον πρόεδρο της Καλλονής για την ευγενική του χορηγία και του εύχεται προσωπική επιτυχία κι ευημερία, πολλές νίκες στην ομάδα του και καλές γιορτές σε κείνον και την οικογένειά του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey