Πρόκληση το Kύπελλο για το Sports Club Λήμνος

05/11/2012 - 16:46

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Λήμνου, το νεοσύστατο σωματείο του Sports Club Λήμνος, ομάδα που έχει ιδρύσει ο παλιός αθλητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος Νίκος Σαμαράς, ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Λήμνου, το νεοσύστατο σωματείο του Sports Club Λήμνος, ομάδα που έχει ιδρύσει ο παλιός αθλητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος Νίκος Σαμαράς, ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας. Η κλήρωση που έγινε στην Ομοσπονδία, έφερε για αντίπαλο του λημνιακού σωματείου την ομάδα της Τελχίνης Ρόδου, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 10 Νοεμβρίου, με την αναμέτρηση να είναι νοκ-άουτ. Όποια ομάδα περάσει στην επόμενη φάση, θα αναμετρηθεί με ομάδα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Σίγουρα για τους Λημνιούς, οι οποίοι έχουν ενισχυθεί, ο αγώνας αυτός φαντάζει πρόκληση στο ξεκίνημά τους στο πανελλήνιο κοινό και θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να προκριθούν. Το Sports Club, μάλιστα, θα λάβει μέρος και στο Τοπικό Πρωτάθλημα του Νομού και θα διεκδικήσει μαζί με τον Παπάδο Γέρας την άνοδό του στην Α2 Κατηγορία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey