Προβληματισμός και ανησυχία για τον ΑΙΟ

05/11/2012 - 16:43

Με το μυαλό στη γενική συνέλευση που θα γίνει στο Επιμελητήριο την ερχόμενη Δευτέρα (19:00), βρίσκονται όλοι στον Αιολικό, περιμένοντας να μάθουν τι μέρα θα ξημερώσει στο σύλλογο.

Με το μυαλό στη γενική συνέλευση που θα γίνει στο Επιμελητήριο την ερχόμενη Δευτέρα (19:00), βρίσκονται όλοι στον Αιολικό, περιμένοντας να μάθουν τι μέρα θα ξημερώσει στο σύλλογο. Η απόφαση της τωρινής προσωρινής διοίκησης είναι αλήθεια ότι πόνεσε πολλούς και πολύ περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, που στη φάση που βρίσκονται ακροβατούν πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, καθώς αν γίνουν λάθος χειρισμοί, η ομάδα δύσκολα θα βρει τρόπο να επανέλθει.

Είναι αλήθεια ότι η έντονη κριτική μερίδας ανθρώπων που διετέλεσαν σε κάποιο πόστο στην ομάδα, πείραξε σε μεγάλο βαθμό τον κ. Βέρρο και τους συνεργάτες του. Διότι ενώ αυτός είναι σωστός απέναντι στις οικονομικές του υποχρεώσεις προς όλους, η κριτική που του ασκείται φαίνεται πως είναι αρκετά σκληρή. Αυτός είναι και ο λόγος που πήρε την απόφαση για έξοδο από την ομάδα, παρά τον έναν ακόμη χρόνο θητείας του στο σύλλογο, και συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση ώστε να ενημερώσει τα μέλη και τους φιλάθλους για τα συμβάντα που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες.

Τα ερωτήματα που θα τεθούν φυσικά και θα είναι πολλά. Από τις απαντήσεις που θα δοθούν, ο καθένας θα μπορεί να βγάλει συμπεράσματα. Εντάξει όμως, αν υποθέσουμε ότι ο κ. Βέρρος αποχωρεί, υπάρχει εναλλακτική λύση;

Θα μπορέσουν οι όποιοι ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν; Γιατί οι καλές οικονομικά χρονιές έχουν περάσει και δεν μπορεί η ομάδα να μείνει ακέφαλη τώρα που ξεκίνησε η σαιζόν. Άποψή μας, ότι το καλό της ομάδας είναι να βρεθεί μια λύση που θα είναι προς το συμφέρον του συλλόγου και ο απολογισμός και η κριτική καλό θα είναι να γίνει στο τέλος της χρονιάς, και όχι τώρα. Χωρίς κίνητρο, βοήθεια και χρήματα, δεν προχωράς, και ο Αιολικός τούς θέλει όλους δίπλα του για να συνεχίσει και να μπορέσει στο τέλος να εκπληρώσει τους στόχους του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα παίζει αύριο στις 2 το μεσημέρι στο Ρουφ με την ομώνυμη ομάδα, που δεν έχει ακόμη βαθμό. Ο Κοκκινέλλης πάντως προσπάθησε να φέρει την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ίσως φρεσκάρει την ομάδα του με κάποιες αλλαγές που έχει στο μυαλό του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey