Μάχη Διαγόρα - Γέρας στα ημιτελικά

02/11/2012 - 16:08

Στα γραφεία τής Ε.Π.Σ.Λ. πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, η κλήρωση για τη φάση των τεσσάρων στο Κύπελλο, με τα παιχνίδια να είναι διπλά. Από αυτήν ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Διαγόρα με την Αναγέννηση Γέρας.

Στα γραφεία τής Ε.Π.Σ.Λ. πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, η κλήρωση για τη φάση των τεσσάρων στο Κύπελλο, με τα παιχνίδια να είναι διπλά. Από αυτήν ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Διαγόρα με την Αναγέννηση Γέρας. Δύο ομάδες που, εκτός από τις βλέψεις που έχουν για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ρίχνουν και το βάρος στο Κύπελλο. Σκοπός, βέβαια, να φθάσουν μέχρι τον τελικό, και γιατί όχι και να στεφθούν κυπελλούχοι στο νησί, αλλά και γενικότερα στο Νομό.

Σίγουρα, θα γίνει μεγάλη μάχη και στα δύο παιχνίδια, με το Νίκο Μάτα να τίθεται αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα. Ο Αιολικός κληρώθηκε με την Προοδευτική, διατηρώντας το προβάδισμα για τη νίκη, αν και η ομάδα της Σκάλας Καλλονής δε θα είναι εύκολος αντίπαλος. Οι ημερομηνίες των παιχνιδιών, όπως είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Κυριάκος Πετρέλλης, θα οριστούν το επόμενο διάστημα και θα προσαρμοστούν ανάλογα με τις υποχρεώσεις που έχουν οι ομάδες στο Πρωτάθλημα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey