Στη Φυλή ο Βουρανής

31/10/2012 - 15:51

Το σημαντικό αγώνα για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στο Θρασύβουλο και το Βύζαντα θα διευθύνει σήμερα το απόγευμα ο Λέσβιος διαιτητής Παναγιώτης Βουρανής.

Το σημαντικό αγώνα για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στο Θρασύβουλο και το Βύζαντα θα διευθύνει σήμερα το απόγευμα ο Λέσβιος διαιτητής Παναγιώτης Βουρανής. Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες ο ίδιος είχε σφυρίξει το παιχνίδι Γιαννιτσά - Επανομή για το Πρωτάθλημα της Football League, παίρνοντας αρκετά καλό βαθμό από τον παρατηρητή διαιτησίας. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως επιθυμεί να κάνει και σήμερα, με την ανάλογη βοήθεια των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ο Παναγιώτης Βουρανής ήταν το πρόσωπο του Σαββατοκύριακου στα παιχνίδια του Τοπικού, καταλογίζοντας δύο πέναλτι στις αναμετρήσεις τής Α΄ Κατηγορίας, στα παιχνίδια Προοδευτική - Αναγέννηση Γέρας και Λιονταράκια - Κεραυνός. Σφυρίγματα για τα οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρηθήκαν.

Μάλιστα, στο παιχνίδι του Κάτω Τρίτους ο παρατηρητής, Θεόδωρος Στεργίου, που βρισκόταν πολύ κοντά στη μεγάλη περιοχή και είδε και ο ίδιος τη φάση, σημείωσε στο μπλοκάκι του ότι η ανατροπή του Καπταγιάνη έγινε εντός μεγάλης περιοχής και ορθώς ο Βουρανής το καταλόγισε.

Στο άλλο παιχνίδι, μπορεί η ανατροπή του Π. Βούρου να ήταν καθαρή, όμως τα Λιονταράκια ισχυρίζονται ότι ο παίκτης του Κεραυνού, μετά το πέναλτι, στο «ριμπάουντ» που πήρε, βρήκε τα χέρια τού γκολκίπερ Βουρλή και κατά την άποψή τους έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ. Όσο για την κόκκινη στον γκολκίπερ, ήταν πέρα για πέρα δικαιολογημένη, αφού η συμπεριφορά του ήταν υπερβολική όταν είδε την μπάλα στα δίχτυα.

Πολύ καλά, επίσης, τα πήγε και ο Δημήτρης Βερρής, παίζοντας στο παιχνίδι Πανθρακικός - Πανιώνιος, το Σάββατο στη Θράκη. Μάλιστα, για τη φάση όπου ο Πανιώνιος κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο προηγήθηκε με 0-1, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι προήλθε από θέση οφσάιντ, όμως το βίντεο και τα ριπλέι δικαίωσαν το Λέσβιο βοηθό διαιτητή, που είδε τον παίκτη του Πανιωνίου να φεύγει από κανονική θέση και να κερδίζει το πέναλτι.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey