Στάση αναμονής και αγωνία για το μέλλον του

31/10/2012 - 15:49

Η παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου μετά τη βαριά συντριβή από το Αιγάλεω, προκάλεσε στον Αιολικό μεγάλη αναταραχή, με το καράβι να βάζει νερά και δίχως πλέον καπετάνιο να πηγαίνει ολοταχώς για τα βράχια, για να τσακιστεί και να διαλυθεί.

Η παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου μετά τη βαριά συντριβή από το Αιγάλεω, προκάλεσε στον Αιολικό μεγάλη αναταραχή, με το καράβι να βάζει νερά και δίχως πλέον καπετάνιο να πηγαίνει ολοταχώς για τα βράχια, για να τσακιστεί και να διαλυθεί.

Τριγμούς και μάλιστα μεγάλους προκάλεσε η νέα αποτυχία του Αιολικού, με τον κόσμο να διαμαρτύρεται και να φωνάζει (δικαιολογημένα) για το μαύρο χάλι που είχε η αγαπημένη τους ομάδα, δημιουργώντας μετά το τέλος του αγώνα λαϊκό δικαστήριο, με συνθήματα κατά των παικτών, αλλά και της διοίκησης. Αυτό τώρα που συζητιέται έντονα στα στέκια του νησιού, είναι η επόμενη μέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Ταξιάρχη Βέρρου δε φαίνεται να συνεχίζει με τις υπάρχουσες συνθήκες και μάλλον την ερχόμενη Δευτέρα στην έκτακτη γενική συνέλευση θα το ανακοινώσει και επισήμως στα μέλη του.

Μπορεί ο πρόεδρος να τηρεί στάση αναμονής και να κρατά κλειστά τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα, το πιο πιθανό όμως είναι αυτό που φαντάζει μέχρι στιγμής, δηλαδή η αδυναμία να συνεχίσει με τις υπάρχουσες συνθήκες. Και όπως έλεγε την επομένη της συντριβής κορυφαίο στέλεχος της ομάδας, η κατάσταση έχει φθάσει πλέον στο απροχώρητο, «δεν μπορείς να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, να πληρώνεις από την τσέπη σου και να σου ασκείται κριτική με υβριστικά μηνύματα». Αυτό και μόνο φαίνεται ότι έχει πειράξει τους πάντες στην ομάδα, η οποία αν αυτοί δε συνεχίσουν, θα κληθεί πλέον να βρει νέους ενδιαφερόμενους να την αναλάβουν.

Η ουσία είναι ότι ακόμη δεν ξεκίνησε η χρονιά και ο Αιολικός μπήκε σε περιπέτειες, ενώ τα όσα έγιναν την Κυριακή ήταν λάθος. Τώρα προέχει η ηρεμία, να φτιαχτεί το κλίμα και παίκτες και προπονητής να ηρεμήσουν και να προετοιμαστούν για το δύσκολο παιχνίδι με το Ρουφ. Όλα τα άλλα που λέγονται αριστερά και δεξιά, μόνο κακό κάνουν και τίποτα άλλο. Άλλωστε, η Δευτέρα είναι κοντά και όποιος αγαπά και στηρίζει την ομάδα μπορεί να παρευρεθεί στη συνέλευση και να πει τη δική του άποψη. Ο Αιολικός είναι όλων των φιλάθλων και όχι του Ταξιάρχη Βέρρου και των υπολοίπων που θέλησαν να μπουν μπροστάρηδες το καλοκαίρι που πέρασε, για να μη διαλυθεί η ομάδα από τότε. Το αν έκαναν λάθη, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος του Αιολικού.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey