Με το δυνατό Ολυμπιακό Β., για το Κύπελλο παίζει σήμερα (18:00, «ΟΤΕ Sport 3») η ομάδα της Λέσβου, που πήγε…

Ενισχυμένη και διψασμένη για την πρόκριση!

31/10/2012 - 15:46

Στη δύσκολη έδρα του Ολυμπιακού Βόλου η ΑΕΛΚ θα προσπαθήσει σήμερα να αρπάξει από τον αντίπαλό της τη νίκη-πρόκριση και να συνεχίσει στον τρίτο γύρο του θεσμού.

Στη δύσκολη έδρα του Ολυμπιακού Βόλου η ΑΕΛΚ θα προσπαθήσει σήμερα να αρπάξει από τον αντίπαλό της τη νίκη-πρόκριση και να συνεχίσει στον τρίτο γύρο του θεσμού.

Στην ομάδα δε «μένουν» στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα και την πρόκριση που κατακτήθηκε στη ρώσικη ρουλέτα. Απλά κοιτάζουν και θέλουν να αγωνιστούν, όπως πρέπει, σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, σε μια προσπάθεια να φέρουν την πρόκριση στο νησί και μαζί φυσικά τον Ατρόμητο Αθηνών τού Ντούσαν Μπάγιεβιτς.

Ο Τιμόθεος Καβακάς, πάντως, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτό που έχει δείξει μέχρι τώρα, και για αυτό προετοιμάζει τους παίκτες του. Θεωρεί μάλιστα ότι τα πρώτα λεπτά αγώνα θα είναι καθοριστικά, γιατί ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να μπει δυνατά για να πρεσάρει και να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Εκεί ζητάει από τους παίκτες του να προσέξουν και να «κάνουν» το δικό τους παιχνίδι, επιδιώκοντας μάλιστα στην κόντρα να πετύχουν το γκολ. Άπαντες, πάντως, αισιοδοξούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, αν και πρώτος στόχος, όπως έχουμε τονίσει, είναι το Πρωτάθλημα και η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ.

Στον Ολυμπιακό Βόλου, τώρα, που προσφάτως άλλαξε προπονητή (ο Σούλης Παπαδόπουλος αντικατέστησε το Βαζάκα), είναι βέβαιο ότι οι παίκτες θα δώσουν στο γήπεδο τον καλύτερό τους εαυτό, για να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην 11άδα. Στοιχείο το οποίο παίζει ρόλο στη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Εκτός ο Χλεμπ!
Χωρίς το Βιάχεσλαβ Χλεμπ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονείται κανονικά, θα αγωνιστεί η ΑΕΛΚ, μια και ο Καβακάς θεωρεί ότι ο παίκτης του δεν είναι ακόμη απολύτως έτοιμος να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό στη γάμπα, που τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός ομάδας.

Ίσως, ο τεχνικός της Καλλονής τον προετοιμάζει για το παιχνίδι του Πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη την ερχόμενη Δευτέρα (16:00), στον αγώνα που θα δοθεί στο γήπεδο της Μυτιλήνης. Σε αντίθεση με το Χλεμπ, οι άλλοι δύο, Πάιερ και Κριπιντήρης, μετά από μια μεγάλη απουσία είναι στην αποστολή ξανά, με τους δύο ποδοσφαιριστές να διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Πάντως, και ο Μαϊστόροβιτς δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, όπως συνέβη και στην Καισαριανή. Ο μοναδικός απών θα είναι ο Τόνι Γκονζάλες, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του για τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές που του είχαν επιβληθεί, με την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Εκτός είναι και ο γκολκίπερ της ομάδας, Μάππας, ο οποίος αντιμετωπίζει μικροτραυματισμό, με τον Πάιερ να παίρνει τη θέση του και το νεαρό Γόμο στον πάγκο. Εκτός αποστολής επίσης έμεινε και ο Μαμαρί Τραορέ.

Τέλος, στην αποστολή μετέχουν 19 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Πάιερ, Γόμος, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Σερφά, Μαϊστόροβιτς, Ντάμπος, Γάλας, Γιόνδης, Κριπιντίρης, Αναστασιάδης, Γκόβας, Καζάκης, Κώτσιος, Λαμπρόπουλος, Μανούσος, Σιλιγαρδάκης, Χωριανόπουλος, Γιουκαρής. Αρχηγός της αποστολής, που βρίσκεται στην πόλη της Μαγνησίας από χθες το μεσημέρι, είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Παπαδόπουλος.

Το Κύπελλο ξεκίνησε χθες με δύο παιχνίδια, Γιαννιτσά - Νίκη Β. και Πανσερραϊκός - Οδ. Κορδελιό, και συνεχίζεται σήμερα με τα παιχνίδια Θρασύβουλου - Βύζαντα (16.00), Εθνικού Σιδηροκάστρου - Τυρνάβου (16:00) και Ολυμπιακός Βόλου -ΑΕΛΚ (18:00).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey