Δεν κινδυνεύει ο πρωτοπόρος

30/10/2012 - 17:56

Την ευκαιρία να νικήσει και αυτήν τη φορά θα έχει ο μεγάλος νικητής του ντέρμπυ Παπάδος - Όλυμπος, ο οποίος υποδέχεται τη Θύελλα Πηγής στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής. Η ομάδα της Αγιάσου βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ειδικά μέσα στην καυτή της έδρα, πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος αντίπαλος να της κάνει ζημιά.

Την ευκαιρία να νικήσει και αυτήν τη φορά θα έχει ο μεγάλος νικητής του ντέρμπυ Παπάδος - Όλυμπος, ο οποίος υποδέχεται τη Θύελλα Πηγής στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής. Η ομάδα της Αγιάσου βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ειδικά μέσα στην καυτή της έδρα, πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος αντίπαλος να της κάνει ζημιά. Βέβαια στο ποδόσφαιρο πολλά μπορεί να συμβούν αν δε βρεθείς σε καλή μέρα. Όμως η φετινή Θύελλα διαφέρει και έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Είναι σίγουρο πάντως ότι θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

Η Γέρα, από την άλλη, δε θα αντιμετωπίσει σήμερα την Προοδευτική στην έδρα της, αλλά στο ουδέτερο γήπεδο του Κάτω Τρίτους, λόγω εκτέλεσης έργων στο «Κ. Κεντέρης». Μπορεί φυσικά να θεωρείται το μεγάλο φαβορί, όμως η αντίπαλός της έχει άμεσα την ανάγκη ενός καλού αποτελέσματος και σίγουρα θα δοθεί μεγάλη μάχη για το τελικό.

Αναμφίβολα, ωστόσο, η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή στο γήπεδο των Λουτρών, με τον Αετό να έχει κολλήσει στους 9 βαθμούς μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και να ζητά επειγόντως επιστροφή στις επιτυχίες. Ο Αιγέας αναζητά και αυτός το καλό αποτέλεσμα.

Στη Θερμή υπάρχει τοπική σύγκρουση των Λιονταριών με τον Κεραυνό, στον οποίο χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελέσει ο παλιός ποδοσφαιριστής του Μάκης Δουκάκης, μετά και το «διαζύγιο» με το Νησιώτη. Τη νίκη θέλουν και οι δύο.

Την ευκαιρία να επιστρέψει ξανά στις νίκες έχει ο Διαγόρας, που παίζει στην έδρα του με τον Παπανικολή, του οποίου τα τελευταία καλά αποτελέσματα έχουν τονώσει το ηθικό των παικτών του. Από την άλλη, ο γηπεδούχος φαίνεται να είναι πιο οργανωμένος ως ομάδα.

Δυνατό παιχνίδι, πάντως, αναμένεται να γίνει στο Κ. Τρίτος, με τον Αλκιβιάδη να φιλοξενεί την Άναξο. Παιχνίδι που πιθανότατα θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Τέλος, δυνατή αναμέτρηση έχουμε και στην Αγ. Μαρίνα, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται το Βύρωνα, ο οποίος προέρχεται από σημαντική νίκη με το Διαγόρα. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν την επαφή με την κορυφή, ενώ βαθμό ή βαθμούς θα επιδιώξει σίγουρα και η ομάδα της Μόριας.

Αμφίρροπα παιχνίδια
Πρωτάθλημα για τη Β΄ κατηγορία δεν έχουμε αυτή την αγωνιστική, παρά μόνο αγώνες για τη Β1 Κατηγορία, όπου το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στην Ειρήνη και τον Αίαντα, στο γήπεδο των Νέων Κυδωνιών.

Δύσκολη αποστολή περιμένει το μέχρι στιγμής πρωτοπόρο του ομίλου Ισσαϊκό, που δοκιμάζεται με τον Αίγειρο στη Θερμή. Εκτός έδρας αγωνίζεται ο Ταξιάρχης και πιο συγκεκριμένα με το Μακαρέα, ενώ στα Παράκοιλα ο ανεβασμένος Ανδρονικάς συγκρούεται με τον Εθνικό, που έρχεται από ήττα. Στα Πάμφιλα ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα θα είναι το παιχνίδι του Εφήβου με την Φίλια, ενώ ρεπό έχει ο Μεσότοπος.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey