Αρχίζει το Παιδικό

26/10/2012 - 16:58

Παρουσία 15 σωματείων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία τής Ε.Π.Σ.Λ. ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση στο Παιδικό Πρωτάθλημα, το απόγευμα της Τετάρτης.

Παρουσία 15 σωματείων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία τής Ε.Π.Σ.Λ. ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση στο Παιδικό Πρωτάθλημα, το απόγευμα της Τετάρτης.

Το Πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Τα σωματεία τοποθετήθηκαν με γεωγραφικά κριτήρια σε νότιο και βόρειο όμιλο. Συγκεκριμένα οι όμιλοι έχουν ως εξής:

Νότιος Όμιλος: Ερμής, Λιονταράκια, Βύρων, Εθνικός, Παλλεσβιακός, Αίας, Οδ. Ελύτης
Βόρειος Όμιλος: Όλυμπος, Ορφέας, ΑΕΛΚ, Αστέρας Περάματος, Αναγέννηση Γέρας, Πολιχνίτος, Αιγέας

Η πρεμιέρα

Νότιος Όμιλος
Ερμής - Λιονταράκια
Εθνικός - Οδ. Ελύτης
Παλλεσβιακός - Αίας

Βόρειος Όμιλος
Όλυμπος - Ορφέας
Αστέρας Περ. - Αιγέας
Αναγέννηση Γέρας - Πολιχνίτος

Παράταση
Στο Εφηβικό Πρωτάθλημα δεν έγινε κλήρωση, διότι η Ε.Π.Σ.Λ. έδωσε παράταση μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, ώστε σωματεία που επιθυμούν και δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή, να μπορέσουν να συμμετάσχουν κι αυτά σε αυτό. Όπως έγινε γνωστό, η ΕΠΟ προσέθεσε από τη χρονιά αυτή παιδιά γεννηθέντα το 1996 στις μικτές ομάδες και με τη σειρά της η Ένωση της Λέσβου πέρασε το μέτρο αυτό στην προκήρυξη. Έτσι, τώρα έχουν δικαίωμα τα παιδιά αυτά να αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα, κάτι που δεν ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια. Τα σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα είναι ο Όλυμπος, ο Οδ. Ελύτης, ο Βύρων, ο Αίας, τα Λιονταράκια, η Αναγέννηση Γέρας, ο Πολιχνίτος, ο Αιγέας, η ΑΕΛΚ. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο Αιολικός δεν έδειξε ενδιαφέρον, ενώ είναι υποχρεωτική η συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα λόγω του ότι αγωνίζεται στη Δ΄ Εθνική.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey