Σε επιτροπή ο Σταύρος Ψαρρόπουλος

26/10/2012 - 16:51

Το Χιώτη παράγοντα Γιώργο Σαρρή, ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα στις πρόσφατες εκλογές για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τις κέρδισε, είχε στηρίξει ανοικτά η Ε.Π.Σ.Λ. και ο πρόεδρός της, Σταύρος Ψαρρόπουλος.

Το Χιώτη παράγοντα Γιώργο Σαρρή, ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα στις πρόσφατες εκλογές για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τις κέρδισε, είχε στηρίξει ανοικτά η Ε.Π.Σ.Λ. και ο πρόεδρός της, Σταύρος Ψαρρόπουλος. Έτσι τώρα, και για τον ίδιο τον κ. Ψαρρόπουλο υπάρχει η ανταμοιβή από το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Εξάλλου δεν ήταν καθόλου τυχαίο το ταξίδι του προέδρου τής Ε.Π.Σ.Λ. στην Αθήνα, στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής. Ο Σταύρος Ψαρρόπουλος κατέχει εδώ και τρεις μέρες τη θέση του αναπληρωτή προέδρου των Μικτών Ομάδων των Ενώσεων και με τον τρόπο αυτό ο Λέσβιος παράγοντας επιστρέφει στα δρώμενα της Ομοσπονδίας, μετά από κάποια χρόνια απουσίας του. Όταν με το καλό, μάλλον με το νέο έτος, υπάρξει τροποποίηση του κανονισμού που θα επιτρέπει και στα αναπληρωματικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου τής ΕΠΟ να αναλαμβάνουν την προεδρία των επιτροπών, τότε καθόλου απίθανο να πάρει και το χρίσμα του προέδρου της παραπάνω επιτροπής.

Αλλάζει το σύστημα
Το παλιό σύστημα με το οποίο οι ενώσεις έπαιζαν περισσότερα παιχνίδια εντός/εκτός σκέφτεται να επαναφέρει η ΕΠΟ, αφού υπάρχει για αυτό ενδιαφέρον από πολλές ποδοσφαιρικές ενώσεις. Το σύστημα των τελευταίων ετών με λίγα παιχνίδια και μάλιστα μέσα σε λίγες μόνο μέρες φαίνεται ότι δεν εξυπηρετεί κανέναν, και μάλιστα στην πρώτη συνεδρίαση επί προεδρίας Γιώργου Σαρρή το θέμα αυτό συζητήθηκε και δεν αποκλείεται να υπάρξει σχετική τροποποίηση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey