ΒΥΡΩΝ

Πήρε εξιτήριο ο Κουρβανιός

24/10/2012 - 15:25

Άσχημο παιχνίδι επεφύλασσε η τύχη στον ποδοσφαιριστή του Βύρωνα Μόριας, Γιώργο Κουρβανιό, το απόγευμα της Κυριακής στον αγώνα της ομάδας του με το Διαγόρα.

Άσχημο παιχνίδι επεφύλασσε η τύχη στον ποδοσφαιριστή του Βύρωνα Μόριας, Γιώργο Κουρβανιό, το απόγευμα της Κυριακής στον αγώνα της ομάδας του με το Διαγόρα. Η αναμέτρηση διένυε το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο έμπειρος αμυντικός στην προσπάθειά του να ανακόψει επίθεση που έκαναν οι αντίπαλοι, έκανε βήματα προς τα πίσω με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο χώμα και να μην μπορεί να κουνηθεί. Μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν καθαρές, όπως και μαγνητική. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πόνοι στη μέση έχουν υποχωρήσει, αλλά το πρόβλημα είναι για τον ίδιο ότι δεν μπορεί ακόμη να σηκωθεί και να σταθεί στα πόδια του. Ωστόσο, οι γιατροί που τον παρακολουθούν είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα θα γίνει και αυτό.

Ο Γιώργος Κουρβανιός σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο, έχει δημιουργήσει κύστη στη λεκάνη, πήρε χθες εξιτήριο πάνω σε φορείο για να πάει στο σπίτι του και θα παραμείνει σε ακινησία για μια εβδομάδα. Εν των μεταξύ, θα ακολουθήσει φυσιοθεραπείες για να αντιμετωπιστεί η κύστη και να μπορέσει να αντιδράσει ο οργανισμός σωστά και να περπατήσει. Το ενδεχόμενο να μεταβεί σε νοσοκομείο των Αθηνών απορρίφθηκε, αφού οι γιατροί λένε ότι το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζεται και εδώ.

Πολλές οι επισκέψεις…
Συγκινητική ήταν η παρουσία πολλών φίλων του Γιώργου Κουρβανιού που τον επισκέφθηκαν στο κρεβάτι του πόνου το βράδυ της Κυριακής και μέχρι την Τρίτη το πρωί που έφυγε από αυτό. Μάλιστα, ο πεθερός του, Ακίνδυνος Κουρλιάφτης, θέλησε μέσω της εφημερίδας μας να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους αυτούς που συμπαραστάθηκαν στο γαμπρό του και ιδιαίτερα προς τον πρόεδρο του Βύρωνα, κ. Αθανάσιο Ψούνο, και τον προπονητή, Θόδωρο Γιακαλή, ο οποίος μάλιστα ήταν συνεχώς κοντά του από την πρώτη στιγμή.

«Τέτοιοι πρόεδροι σπανίζουν στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου και ήταν κοντά του πολλές ώρες, δίνοντας κουράγιο για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα. Και για το λόγο αυτό, τον ευχαριστώ θερμά.» Ακόμη ένα μεγάλο «ευχαριστώ» λέει ο κ. Κουρλιάφτης και στο φίλο του, τον Παναγιώτη Βουργουτζή, που με την φόρμα του ερχόμενος από τον Παπάδο, έσπευσε στο άκουσμα του τραυματισμού αμέσως να δει τι συμβαίνει. Όπως και στο διαιτητή, κ. Παντελαίων, που μετά το παιχνίδι πήγε αμέσως στο Νοσοκομείο, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για την υγεία του ποδοσφαιριστή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey