ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Έτοιμος για τη μάχη

22/10/2012 - 14:33

Πρεμιέρα με το δεξί θα επιδιώξει να κάνει την Κυριακή στην έδρα του Ιάσονα, στις 15:00, ο αλλαγμένος σε όλους τους τομείς Αιολικός.

Πρεμιέρα με το δεξί θα επιδιώξει να κάνει την Κυριακή στην έδρα του Ιάσονα, στις 15:00, ο αλλαγμένος σε όλους τους τομείς Αιολικός. Κάθε αρχή και δύσκολη λένε κάθε φορά που είναι έτοιμο κάτι να ξεκινήσει, πόσο μάλλον όταν η ομάδα της Μυτιλήνης έχει νέο ρόστερ με παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, και ο Παναγιώτης Πιττός πρέπει να προλάβει να διαχειριστεί σωστά το υλικό το οποίο έχει στα χέρια του.

Ο Αιολικός χωρίς φιλικά παιχνίδια (μεγάλο πρόβλημα) καλείται να ξεκινήσει τη χρονιά με καλό αποτέλεσμα στην έδρα του αντιπάλου και οι παίκτες του φαίνονται αισιόδοξοι και διψασμένοι να πολεμήσουν για ό,τι καλύτερο τους τύχει, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Η καλή μέρα, λέει ο θυμόσοφος λαός μας, φαίνεται από το πρωί και η Κυριακή είναι κοντά για να το αποδείξει.

Στα αγωνιστικά, ο Μάκης Μουτζούρης θα είναι στην αποστολή, όχι όμως οι Κροτσίδας και Παπαλόπουλος, οι οποίοι είναι ακόμη τραυματίες, με την τεχνική ηγεσία να κρατά κλειστά τα χαρτιά της.
Κοντά στην ομάδα θα βρεθεί και η διοίκηση, ώστε να συμπαρασταθεί στους παίκτες στη δύσκολη αποστολή που τους περιμένει.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπλούνας από τη Φθιώτιδα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey