Πρεμιέρα με γκολ και ανατροπές

19/10/2012 - 15:28

Πρεμιέρα με παραλίγο ανατροπές και εμφράγματα είχαμε στο Πρωτάθλημα της Λήμνου, αλλά ευτυχώς στο τέλος τα φαβορί μπόρεσαν να δείξουν τη δύναμή τους και την ποιότητα που έχουν έναντι των άλλων ομάδων, και να γυρίσουν τα παιχνίδια νικώντας και «μπαίνοντας με το δεξί» στη διοργάνωση.

Πρεμιέρα με παραλίγο ανατροπές και εμφράγματα είχαμε στο Πρωτάθλημα της Λήμνου, αλλά ευτυχώς στο τέλος τα φαβορί μπόρεσαν να δείξουν τη δύναμή τους και την ποιότητα που έχουν έναντι των άλλων ομάδων, και να γυρίσουν τα παιχνίδια νικώντας και «μπαίνοντας με το δεξί» στη διοργάνωση.

Στον Κοντιά ο Φιλοκτήτης αποδείχθηκε σκληροτράχηλος και κοίταξε στα μάτια το δεύτερο της περσινής βαθμολογίας, Κεραυνό, προηγούμενος μάλιστα στο 27΄ με 1-0, με γκολ πέναλτι. Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Κεραυνός ισοφάρισε με κεφαλιά του Τρακέλλη, πρώην παίκτη της Καλλονής στην ομάδα τής Κ-20. Στη συνέχεια ο Φιλοκτήτης έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες, αλλά ό,τι δεν πέτυχαν οι γηπεδούχοι, το κατάφεραν οι παίκτες του Κεραυνού πέντε λεπτά πριν το τέλος, με πλασέ του Μαρσέλλη. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε με ατομική προσπάθεια ο Διαμαντάρης.

Ματσάρα με εγγλέζικο σκορ σημειώθηκε στο γήπεδο του Μούδρου, εκεί όπου ο πρωταθλητής Ηρακλής τα βρήκε σκούρα και λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις με το νικητήριο τέρμα που πέτυχε. Ο Ηρακλής προηγήθηκε με 2-0, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, με τον Άρη να είναι καλύτερος και όχι μόνο να ισοφαρίζει, αλλά και να προηγείτο στο σκορ με 3-2. Η μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στην εκπνοή του παιχνιδιού με την ισοφάριση και τη λύτρωση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94΄), όπου σημειώθηκε το νικητήριο τέρμα 3-4.

Στη Μύρινα η γηπεδούχος ΑΕΛ ήταν καλύτερη και δε συνάντησε προβλήματα να κερδίσει με 4-0 το Θάνος, αφού στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 2-0. Ιδανική πρεμιέρα, που θα πρέπει να έχει και συνέχεια.

Βαθμό και εντυπώσεις αποκόμισαν Ηφαιστία και Αργοναύτες, μένοντας στο ισόπαλο 2-2. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες.

Με αυτογκόλ από το Ρούσο στο 17΄, ο Άγ. Γεώργιος απέδρασε από την έδρα του Κορνού, παίρνοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς.

Ανώτερη και έχοντας την ουσία, η Προποντίδα επιβλήθηκε με 3-0 του Κάσπακα, «μπαίνοντας με το δεξί» στο Πρωτάθλημα. Για τη νικήτρια καθάρισαν οι 38άρηδες Γιώργος Κουκάκης και Μιχαήλ, πετυχαίνοντας τα τρία τέρματα.

Τέλος, μεγάλη εμφάνιση, άνετη και δίκαιη, απέσπασε στην Πλάκα ο Διαγόρας, κερδίζοντας με 3-0 τον τοπικό Αητό και δείχνοντας ότι φέτος μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα αρκεί οι παίκτες του να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο.

Το Κύπελλο
Εν τω μεταξύ, από την Επιτροπή Κυπέλλου ορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων της β΄ φάσης (προημιτελικά), όπου το ενδιαφέρον και εδώ είναι μεγάλο. Στις 24 Οκτωβρίου θα γίνουν τα παιχνίδια Α.Ε. Λήμνου - Κάσπακας στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας και Διαγόρας - Προποντίδα στο γήπεδο των Σαρδών. Οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στης 15:30. Στις 31 του ίδιου μήνα θα παίξουν Αητός - Άρης Μ. στο γήπεδο του Μούδρου και Κεραυνός - Αργοναύτες στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας, με ώρα έναρξης στις 14:30.

Αποτελέσματα
1η Αγωνιστική
Αητός Πλ. - Διαγόρας    0-3
Άρης Μ. - Ηρακλής    3-4
Φιλοκτήτης - Κεραυνός    1-3
ΑΕΛ - Θάνος    4-0
Ηφαιστία - Αργοναύτες    2-2
Κορνός - Άγ. Γεώργιος    0-1
Προποντίδα - Κάσπακας    3-0

Βαθμολογία
σε 1 αγώνα
1. ΑΕΛ    3    4-0
2. Διαγόρας    3    3-0
3. Προποντίδα    3    3-0
4. Άγ. Γεώργιος    3    1-0
5. Κεραυνός    3    3-1
6. Ηρακλής    3    4-3
7. Αργοναύτες    1    2-2
8. Ηφαιστία    1    2-2
9. Άρης Μ.    0    3-4
10. Φιλοκτήτης    0    0-1
11. Κορνός    0    0-1
12. Κάσπακας    0    0 -3
13. Αητός    0    0-3
14. Θάνος    0    0-4

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey