Με το μυαλό στις επόμενες υποχρεώσεις

19/10/2012 - 15:27

Το ρεπό που έχει αυτή την αγωνιστική η ομάδα της Καλλονής, ασφαλώς και δίνει τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να προετοιμάσει την ΑΕΛΚ εν όψει των επόμενων παιχνιδιών και που πρέπει να βρουν τους πάντες ετοιμοπόλεμους να δώσουν τις μάχες που έχουν μπροστά τους.

Το ρεπό που έχει αυτή την αγωνιστική η ομάδα της Καλλονής, ασφαλώς και δίνει τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να προετοιμάσει την ΑΕΛΚ εν όψει των επόμενων παιχνιδιών και που πρέπει να βρουν τους πάντες ετοιμοπόλεμους να δώσουν τις μάχες που έχουν μπροστά τους.

Το ρεπό φαίνεται ότι έρχεται την κατάλληλη στιγμή, ώστε οι παίκτες να πάρουν ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εικόνα που έδειξαν στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου και το ατυχές αποτέλεσμα που είχε. Ένα παιχνίδι το οποίο, αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, θα είχε οδηγήσει την Καλλονή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μόνη και όχι με συγκάτοικους. Είναι όμως αρχή και μπροστά υπάρχουν ακόμη 36 παιχνίδια-φωτιά, στα οποία η ομάδα θα προσπαθήσει να δώσει ό,τι καλύτερο, ώστε στο τέλος να κάνει το όνειρο πραγματικότητα με την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Τίμος Καβακάς θα μπορέσει στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη που ακολουθεί στην 7η Αγωνιστική, να υπολογίζει στο Μιχάλη Κριπιντίρη, ο οποίος ανεβάζει στροφές μετά τη θλάση στους προσαγωγούς, που τον ταλαιπώρησε πολύ και τον άφησε εκτός ομάδας για ένα μήνα. Αλλά αγώνας δρόμου γίνεται και για τους Χλεμπ και Πάιερ, η πορεία της αποθεραπείας των οποίων βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο Καβακάς, μάλιστα, το Σάββατο θα βρεθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο για να «κατασκοπεύσει» τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του, τον Εργοτέλη, στο παιχνίδι του με τον Ηρακλή και θα επιστρέψει τη Δευτέρα για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα στην Αθήνα.

Το παιχνίδι αυτό, πάντως, εξακολουθεί να βρίσκεται «στον αέρα», αφού η ομάδα της Καισαριανής δεν έχει λάβει ακόμη τα δελτία των ποδοσφαιριστών από την ΕΠΟ, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Υπάρχει το ενδεχόμενο να κερδηθεί ακόμη και στα χαρτιά.

«Ένα μεγάλο “ευχαριστώ”!»
Τον κόσμο της ευχαρίστησε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ για το δυναμικό του παρών στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με τη Νίκη Βόλου. Ένα θερμό «ευχαριστώ» σε κάθε έναν από τους 2.500 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στην αναμέτρηση, αναφέρει η ΠΑΕ, και συνεχίζει:

«Η άνευ προηγουμένου ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο φίλαθλος κόσμος της Λέσβου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, είναι ένας από τους βασικούς στόχους της φετινής ΑΕΛΚ. Να γίνει δηλαδή το ποδόσφαιρο μια γιορτή για όλους! Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” και “μπράβο” αξίζει και στο Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΕΛΚ “Blue Sardines”, για τη μοναδική κερκίδα που δημιούργησε χειροκροτώντας και εμψυχώνοντας την ομάδα μας και στα 90΄ λεπτά του αγώνα», καταλήγει το ευχαριστήριο.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο Σύνδεσμος την Κυριακή, στις 19:30, θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια των νέων του γραφείων, που βρίσκονται στην Καλλονή. Μάλιστα, για το σκοπό αυτό έχουν προσκληθεί αρκετοί επίσημοι, ενώ από πλευράς ΑΕΛΚ θα παραστούν η διοίκηση με τον αντιπρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο, ο τεχνικός διευθυντής, Λουκάς Καραδήμος, και αντιπροσωπεία παικτών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey