Αρχίζει το ταξίδι για τη Γέρα

17/10/2012 - 17:24

Επίσημη πρεμιέρα σήμερα στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με τον Παπάδο Γέρας έτοιμο να μας εκπροσωπήσει.

Επίσημη πρεμιέρα σήμερα στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με τον Παπάδο Γέρας έτοιμο να μας εκπροσωπήσει.

Το ταξίδι για τη Γέρα ξεκινάει από το Ηράκλειο της Κρήτης το απόγευμα της Κυριακής (17:00), όπου ο πρώτος αντίπαλος θα είναι ο Εργοτέλης. Η πρεμιέρα θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αν και οι Κρητικοί τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουν προβλήματα, κυρίως οικονομικά, που ασφαλώς και κάνουν δύσκολη τη χρονιά. Στο σημείο αυτό θα επιδιώξει να κτυπήσει η ομάδα του Γιώργου Καραμβάλη, που είναι προετοιμασμένη και διαβασμένη για τις ανάγκες του παιχνιδιού.

Ο Παπάδος Γέρας με το υλικό που διαθέτει και που θεωρείται πολύ ποιοτικό και το καλύτερο στην Κατηγορία, δεν μπορεί να κινδυνεύσει και απεναντίας θα τον υπολογίζουν όλοι οι αντίπαλοι. Στην Κρήτη, οι παίκτες της Γέρας δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, αν και το κοινό που θα βρίσκεται στο γήπεδο, θα το κάνει... κόλαση. Αλλά οι παίκτες αναμένεται να παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν και θα κάνουν τα πάντα ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Το ευχάριστο για τον κόουτς είναι το γεγονός ότι έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους, έτοιμους να δώσουν την πρώτη μάχη από τις πολλές που έχει το πρόγραμμα.

Πρόγραμμα
Εργοτέλης - Γέρα
Α.Σ. Παπάγου - Α.Ε. Λιβαδειάς
Μίλων - Παναγίτσα Χαλκ.
Α.Ε. Πεντέλης - Ιωνικός
Ιεράπετρα - Πολυκράτης Σάμου (31/10)
Ρεπο: Γ.Σ. Κορωπίου

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey