ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ

Ανέλαβε ο Κουτρομπίλας

12/10/2012 - 16:52

Ο Γιώργος Κουτρομπίλας θα είναι ο διάδοχος του Γιώργου Σπάρταλη στην τεχνική ηγεσία του Αετού Λουτρών, όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Ο νέος προπονητής γνωρίζει άπταιστα την κατηγορία, αφού είχε περάσει και από την τεχνική ηγεσία τής ΑΕΜ, ενώ πριν από λίγο καιρό ήταν απασχολημένος με τα κοινά του Αιολικού, απ’ όπου όμως αποχώρησε.

Ο Γιώργος Κουτρομπίλας θα είναι ο διάδοχος του Γιώργου Σπάρταλη στην τεχνική ηγεσία του Αετού Λουτρών, όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Ο νέος προπονητής γνωρίζει άπταιστα την κατηγορία, αφού είχε περάσει και από την τεχνική ηγεσία τής ΑΕΜ, ενώ πριν από λίγο καιρό ήταν απασχολημένος με τα κοινά του Αιολικού, απ’ όπου όμως αποχώρησε. Η συμφωνία κλείστηκε πολύ γρήγορα, με την ομάδα των Λουτρών να καταθέτει πρόταση και ο προπονητής να την αποδέχεται.

Χθες έγινε η παρουσία του στους ποδοσφαιριστές και ακολούθως πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση, με το κλίμα να φτιάχνει μετά τα όσα είχαν προηγηθεί από την ήττα με τα Λιονταράκια και την αποχώρηση του Σπάρταλη από την τεχνική ηγεσία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey