Ένα καλό ακόμη όνομα απέκτησε η Καλλονή και σκόρπισε μεγάλο ενθουσιασμό στο φίλαθλο κοινό της Λέσβου

Τάραξε ξανά τα νερά με Μαϊστόροβιτς

10/10/2012 - 16:09

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής με κροατική καταγωγή Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς είναι το νέο μέλος της οικογένειας της Καλλονής και ήρθε αθόρυβα και ωραία χθες το πρωί, να συμβάλει και αυτός τα μέγιστα ώστε η ομάδα να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.

Οι μεταγραφές για την ομάδα τής ΑΕΛΚ δεν έχουν τελειωμό και μέσα σε όλες αυτές που έγιναν, ήρθε να προστεθεί ακόμη μία, που επίσης συζητήθηκε αρκετά στα ποδοσφαιρικά στέκια του νησιού και όχι μόνο.

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής με κροατική καταγωγή Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς είναι το νέο μέλος της οικογένειας της Καλλονής και ήρθε αθόρυβα και ωραία χθες το πρωί, να συμβάλει και αυτός τα μέγιστα ώστε η ομάδα να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Επιλογή του Τιμόθεου Καβακά, που γνώριζε από το πέρασμά του από την Κέρκυρα την προηγούμενη άνοιξη και ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη την απόκτηση του παίκτη που είχε μείνει ελεύθερος (είχε κάνει προσφυγή το καλοκαίρι). Στόχος, να τον βοηθήσει ως μεσοαμυντικός, αλλά και να έχει ένα επιπλέον όπλο στη φαρέτρα του.

Πράγματι, ο Μαϊστόροβιτς δέχθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή να συνεργαστεί με τον κ. Καβακά. Συμφώνησε και χθες έπεσαν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα της Λέσβου.

Συγχαρητήρια σε όλους!
Τους παίκτες του συνεχάρη ο Τιμόθεος Καβακάς για τη μεγάλη τους εμφάνιση και τη νίκη που πήραν με την Παναχαϊκή. «Μπράβο σας, πήγατε αρκετά καλά, αλλά οι δυνατότητές σας είναι ακόμη μεγαλύτερες», τους είπε.

«Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό και να πάμε με καθαρό μυαλό στη Φυλή, να παίξουμε καλά και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.»

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες, ενώ η αποστολή για την Αθήνα αναχωρεί σήμερα. Για τον τεχνικό της Καλλονής, εκτός από τους τραυματίες Πάιερ, Χλεμπ, Κριπιντίρη, ήρθε να προστεθεί και η απουσία του Χάρη Σιλιγαρδάκη, ο οποίος στα μέχρι τώρα παιχνίδια που αγωνίστηκε ως βασικός τα πήγε πολύ καλά, αλλά η κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τους Πατρινούς θα του στερήσει την παρουσία του στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι. Από εκεί και μετά, όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Σε δόσεις
Η 4η Αγωνιστική διεξάγεται σε δόσεις με παιχνίδια που γίνονται σήμερα Τετάρτη, αλλά έχουμε και τέσσερις αναμετρήσεις που γίνονται μαζί με αυτό της ΑΕΛΚ την Πέμπτη.

Στη σημερινή μέρα, τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι αυτά της Παναχαϊκής με την Καβάλα. Η ομάδα της Πάτρας δε θα έχει στον πάγκο το Γιάννη Παπακώστα, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον Αλέξη Κούγια μετά την ήττα στη Μυτιλήνη, αλλά και το Σολάκη, που επίσης έλυσε το συμβόλαιο. Ανάλογα με το σημερινό αποτέλεσμα, ο κίνδυνος να απομακρυνθούν και άλλοι παίκτες είναι μεγάλος. Η άλλη σημαντική αναμέτρηση είναι η μάχη των άλλων δύο πρωτοπόρων, Φωκικού και Παναιτωλικού, στην Άμφισσα, αλλά και αυτή της Νίκης Βόλου με τον Ηρακλή.

Πρόγραμμα
4η Αγωνιστική (16:30)
Εργοτέλης - Απόλλων Σμ.
Καλλιθέα - Αναγέννηση Γιαννιτσών
Νίκη Βόλου - Ηρακλής
Φωκικός - Παναιτωλικός
Βύζας - Εθνικός Γ.
Παναχαϊκή - Καβάλα

Ο παίκτης Ίβιτσα
Ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1981 στη Γερμανία από γονείς Κροάτες μετανάστες. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε παιδική ηλικία στα τσικό τής Μπάγερν Μονάχου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στα παιδικά και εφηβικά τμήματα διαφόρων συλλόγων, όπως Γκάρτενσταντ Τρούντερινγκ, Ροζενχάιμ, και Ουντερχάχινγκ ως το 2001.

Το 2001 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ουντερχάχινγκ, με την οποία αγωνίστηκε για έξι σαιζόν: πέντε στη δεύτερη και μία στην τρίτη κατηγορία του Γερμανικού Πρωταθλήματος. Το 2007 υπέγραψε στον Πανιώνιο, όπου ήταν προπονητής ο συμπατριώτης του Έβαλντ Λίνεν. Έκανε ντεμπούτο στο Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής στις 2 Σεπτεμβρίου 2007 και σχεδόν αμέσως πήρε θέση στη βασική 11άδα.

Ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης της πέμπτης θέσης τη σαιζόν 2007 - ‘08 και της επιτυχημένης πορείας μέχρι τους ομίλους στο Κύπελλο UEFA. Σκοράρει σπάνια, αλλά ιστορικό έμεινε το γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά του αγώνα εκτός έδρας επί της Αούστρια, με το οποίο ο Πανιώνιος νίκησε 1-0 κι έμεινε ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Αργότερα μετακόμισε, στην Κέρκυρα, όπου και εκεί είχε σημαντική προσφορά. Είναι αμυντικός μέσος, αλλά παίζει και ως κεντρικός αμυντικός. Έχει ύψος 1,86, βάρος 83 κιλά και φορά τη φανέλα με το νούμερο «19». Είναι παίκτης χρήσιμος για τον προπονητή, αφού μπορεί να αγωνιστεί στις παραπάνω θέσεις.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey