Πάση θυσία τρίποντο!

08/10/2012 - 14:59

Το αήττητο και το λαμπρό της ξεκίνημα θέλει να συνεχίσει και αύριο η ομάδα της Καλλονής, στο πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, φιλοξενώντας στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης την ομάδα της Παναχαϊκής στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής.

Το αήττητο και το λαμπρό της ξεκίνημα θέλει να συνεχίσει και αύριο η ομάδα της Καλλονής, στο πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, φιλοξενώντας στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης την ομάδα της Παναχαϊκής στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής. Η νίκη στο Αγρίνιο στην πρεμιέρα αλλά και η ισοπαλία στις Σέρρες την περασμένη Τετάρτη έχουν σκορπίσει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας, αλλά και στους φιλάθλους του νησιού, οι οποίοι βλέπουν τη χρονιά μέχρι τώρα να εξελίσσεται καλά.

Παίκτες και Καβακάς είναι έτοιμοι να προσφέρουν ωραίο ποδόσφαιρο και νίκη με τους Πατρινούς, οι οποίοι πέρυσι στα πλέι-οφ είχαν γνωρίσει βαριά ήττα με 4-0. Από τότε όμως μέχρι σήμερα, πολλά έχουν αλλάξει ανάμεσα στις δύο ομάδες, που ενισχύθηκαν και προβάλλουν ως φαβορί για την κατάκτηση του στόχου.

Η αντίπαλος μετρά δυο λευκές ισοπαλίες με Πιερικό και Ηρακλή και προκαλεί ανησυχία στην ομάδα του Παπακώστα το ότι ακόμη δεν έχει βρει δίχτυα. Σίγουρα, πάντως, στη Μυτιλήνη θα προσπαθήσει να το κάνει, για αυτό και επιβάλλεται μεγάλη προσοχή από τους αμυντικούς τής ΑΕΛΚ, να μην τους δώσουν τη δυνατότητα να απειλήσουν.

Η Καλλονή είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, και αυτό θα κάνει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάσουν οι μονίμως τραυματίες Κριπιντίρης, Πάιερ και Χλεμπ.
Κοσμοσυρροή αναμένεται αύριο στο γήπεδο, με τον κόσμο να αποδεικνύεται για την ομάδα ο 12ος παίκτης. Η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα αρχίσει στις 16:45, με διαιτητή το Ρούσσο από την Πρέβεζα.

Το έκανε δεκτό
Δεκτό έκανε το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛΚ η διοργανώτρια αρχή και έτσι το επόμενο παιχνίδι για την 4η Αγωνιστική, με το Θρασύβουλο στη Φυλή, θα διεξαχθεί την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη όπως αρχικά είχε οριστεί. Η ώρα παραμένει η ίδια, 16:00.

Αλλαγή, ακόμη, είχαμε και στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, με το παιχνίδι να ορίζεται για τη Δευτέρα και όχι για την Κυριακή. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες της Καλλονής θα έχουν μια επιπλέον μέρα να ξεκουραστούν, να πάρουν ανάσες, αφού τώρα με τις εμβόλιμες αγωνιστικές η κούραση θα αρχίσει να γίνεται εμφανής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey