Αρχαιρεσίες ΕΠΟ

Προβάδισμα Σαρρή για την προεδρία

27/09/2012 - 16:12

Ακόμη πιο κοντά στο να κερδίσει της αρχαιρεσίες τής ΕΠΟ δείχνει ο υποψήφιος για την προεδρία Γιώργος Σαρρής. Ο Χιώτης παράγοντας κρατάει σαφές προβάδισμα έναντι του άλλου υποψηφίου, Βασίλη Γκαγκάτση, και αυτό προκύπτει μετά τις προτάσεις στήριξης των ποδοσφαιρικών ενώσεων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Ακόμη πιο κοντά στο να κερδίσει της αρχαιρεσίες τής ΕΠΟ δείχνει ο υποψήφιος για την προεδρία Γιώργος Σαρρής. Ο Χιώτης παράγοντας κρατάει σαφές προβάδισμα έναντι του άλλου υποψηφίου, Βασίλη Γκαγκάτση, και αυτό προκύπτει μετά τις προτάσεις στήριξης των ποδοσφαιρικών ενώσεων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές, η υποψηφιότητα Σαρρή συγκέντρωσε 34 υποστηρίξεις/ψήφους, την ίδια ώρα που την παράταξη Γκαγκάτση την προτίμησαν μόνο δέκα ενώσεις.

Οι υπόλοιπες 13 ενώσεις έκριναν σκόπιμο να μη στείλουν στην ΕΠΟ το σχετικό έγγραφο, μένοντας μακριά από τη διαδικασία, κρατώντας ακόμη κλειστά τα χαρτιά τους και ίσως περιμένοντας να τοποθετηθούν στο άνοιγμα της κάλπης. Με όλα τα παραπάνω στοιχεία, τα αποτελέσματα της προψηφοφορίας μοιάζει δύσκολο να ανατραπούν μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, από τη στιγμή που η διαφορά είναι τόσο μεγάλη. Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι οι εκλογές τής ΕΠΟ θα εξελιχθούν σε θρίλερ, αφού όλα αυτά τα στοιχεία δεν είναι επίσημα, και ότι οι ενώσεις θα απαντήσουν την τελευταία στιγμή με την ψήφο τους. Δικαιολογούν, ωστόσο, οι περισσότεροι ότι ο Γιώργος Σαρρής έχει το προβάδισμα, αλλά όχι και το ότι η διαφορά αυτή των ψήφων είναι τόσο μεγάλη.

Σήμερα, εκτός απροόπτου, ο Γιώργος Σαρρής θα ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα όλων αυτών που τον στηρίζουν, πράγμα το οποίο αναμενόταν να γίνει χθες, αλλά λόγω της απεργίας ορίσθηκε για σήμερα.

Παίρνει θέση ο Ψαρρόπουλος!
Η Ε.Π.Σ. Λέσβου έχει τοποθετηθεί υπέρ της παράταξης Σαρρή και ο πρόεδρός της, Σταύρος Ψαρρόπουλος, είναι έτοιμος να στηρίξει την αλλαγή σελίδας που πάει να γίνει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο κ. Ψαρρόπουλος σίγουρα θα πάρει πόστο όπως παλιά, επί προεδρίας Γκαγκάτση, όταν ήταν στη θέση του προέδρου τής Δ΄ Εθνικής. Δεν αποκλείεται την ίδια θέση να καταλάβει και τώρα, ή να τον χρησιμοποιήσει αλλού, όπως αυτή των Μικτών Ομάδων τής ΕΠΟ. Μάλιστα, ο κ. Ψαρρόπουλος προοριζόταν και για τακτικό μέλος της Ομοσπονδίας, όμως τελικά επιλέχθηκε ο Δωδεκανήσιος τέως αντιπρόεδρος επί θητείας Βασίλη Γκαγκάτση, Γιάννης Οικονομίδης.

Για το Σταύρο Ψαρρόπουλο, στα χρόνια που υπηρέτησε στο πόστο του προέδρου τής Δ΄ Εθνικής, όλες οι ενώσεις με τις οποίες συνεργαζόταν είχαν να πουν και έναν καλό λόγο για την άψογη λειτουργία. Από τα χαρακτηριστικότερα που του αποδίδονται ήταν πως τότε δεν είχε αδικήσει τις ομάδες στον καταρτισμό των ομίλων που είχε κάνει, βάζοντας μάλιστα τις νησιωτικές σε έναν όμιλο, για να διεκδικήσουν την άνοδό τους στην τότε Γ΄ Εθνική. Έκανε όμως και άλλα πολλά, όπως οι πληρωμένες μετακινήσεις για παράδειγμα, παρέχοντας σημαντική διευκόλυνση στις ομάδες να σταθούν στα πόδια τους. Όλα αυτά - στα καλά όμως χρόνια του ποδοσφαίρου - δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα από τον καθένα. Τέτοιοι παράγοντες ασφαλώς και χρειάζονται στο χώρο του ποδοσφαίρου. Να σημειώσουμε, τέλος, πως έχει διατελέσει και επικεφαλής των Εθνικών Ομάδων Νέων και Ελπίδων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey