Με απουσίες στο Αγρίνιο

27/09/2012 - 16:09

Τα αγωνιστικά του πλάνα χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές του, κάνει ο προπονητής τής ΑΕΛΚ, Τίμος Καβακάς, εν όψει του δύσκολου παιχνιδιού της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Τα αγωνιστικά του πλάνα χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές του, κάνει ο προπονητής τής ΑΕΛΚ, Τίμος Καβακάς, εν όψει του δύσκολου παιχνιδιού της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Το φιλικό με τον Εργοτέλη το περασμένο Σάββατο άφησε τα δικά του τα σημάδια, με τους τραυματισμούς των Μιχάλη Κριπιντίρη και του γκολκίπερ Πάιερ. Πριν από τα δύο αυτά περιστατικά, ο προπονητής της Καλλονής είχε μεγάλο πονοκέφαλο και με το Βιάτσεσλαβ Χλεμπ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην προπόνηση και είχε αποχωρήσει με πόνους, με τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε να κάνει λόγο για θλάση δευτέρου βαθμού στο γαστροκνήμιο. Η επιστροφή του επιθετικού και του γκολκίπερ θα αργήσει, ενώ για την περίπτωση του Κριπιντίρη, μάλλον θα υπολογίζεται για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή στη Μυτιλήνη.

Ο αρχηγός κατά το ζέσταμα αισθάνθηκε ένα τσίμπημα στο πόδι του και η διάγνωση έδειξε ότι ήταν τράβηγμα, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή. Υποβάλλεται σε θεραπεία και πιστεύεται ότι σύντομα θα είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Πάιερ ήταν και αυτός άτυχος λίγα λεπτά πριν το τέλος, που ενώ πήγε να απομακρύνει την μπάλα, βρέθηκε με αφόρητους πόνους στο χόρτο, αντιμετωπίζοντας μια θλάση πρώτου βαθμού. Η περίπτωση του γκολκίπερ είναι σοβαρή και ήδη έχει αποφασιστεί πως ο νεαρός Πέτρος Γόμος θα πάρει τη θέση στην ομάδα. Για το Χλεμπ η αποθεραπεία πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά η επιστροφή του στις προπονήσεις θα αργήσει. Όσον αφορά στις περιπτώσεις των Δήμου Μανουσάκη και Μαρσέλο Ροντρίγκεζ, θα δώσουν το παρών στο Αγρίνιο αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα είναι μια ευχάριστη νότα στα προβλήματα της Καλλονής στην πρεμιέρα.

Τη φετινή ΑΕΛΚ θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν οι φίλαθλοι το απόγευμα του Σαββάτου από τον ΟΤΕ TV, ο οποίος συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά του το σπουδαίο παιχνίδι που θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.

Παρουσιάζεται στο κοινό
Στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 η παρουσίαση της ομάδας στο κοινό του νησιού. Μια μέρα ξεχωριστή για τον κόσμο, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά όλα τα σπουδαία μεταγραφικά αποκτήματα, το τεχνικό τιμ και όλους όσοι απαρτίζουν τη φετινή ΑΕΛΚ. Μάλιστα την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και συνάδελφοι δημοσιογράφοι από την Αθήνα, προσκεκλημένοι τής ΠΑΕ ΑΕΛΚ, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει σε κάθε εκδήλωση που πραγματοποιεί. Την Παρασκευή, μάλιστα, αναμένεται να έρθει στο νησί και να βρεθεί κοντά στην ομάδα και ο πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης, ο οποίος μάλιστα θα ηγηθεί της αποστολής στο Αγρίνιο μαζί με το α΄ αντιπρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο, όπως έκαναν και την περασμένη χρονιά. Και οι δύο τους εμφανίζονται αισιόδοξοι και σίγουροι ότι η χρονιά που αρχίζει, θα είναι ξεχωριστή για την ομάδα, αλλά και για τη Λέσβο γενικά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey