ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Αρχίζει το ματς!

22/09/2012 - 17:29

Τα κεφάλια όλοι μέσα, αρχίζει το ματς! Έφυγε το καλοκαιράκι, ήρθε το φθινόπωρο και ώρα οι ομάδες να μπουν στις υποχρεώσεις που έχουν.

Τα κεφάλια όλοι μέσα, αρχίζει το ματς! Έφυγε το καλοκαιράκι, ήρθε το φθινόπωρο και ώρα οι ομάδες να μπουν στις υποχρεώσεις που έχουν.
Σαββατοκύριακο, λοιπόν, γεμάτο με παιχνίδια που τραβάνε το ενδιαφέρον του κόσμου, σε μια χρονιά πιο αμφίρροπη από τις προηγούμενες και με διψασμένες τις ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουν τους στόχους που έχουν βάλει. Όσο για τα φαβορί, αυτά θα αποδειχθούν στο τερέν.

Σύμφωνα με το μεταγραφικό σχεδιασμό που έκαναν, δύο ήταν αυτές που έκλεψαν την παράσταση και αναφερόμαστε στον περσινό πρωταθλητή Όλυμπο, ο οποίος θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε, αλλά με την προϋπόθεση να αγωνιστεί επιτέλους στη Δ΄ εθνική. Η ομάδα από την Αγιάσο κράτησε σχεδόν τον ίδιο κορμό, πήρε και μερικούς νεαρούς, και ο Θοδωρής Παπαλόπουλος αισιοδοξεί ότι οι Αγιασώτες έχουν τον πρώτο λόγο να επαναλάβουν μια παρόμοια επιτυχία.

Η άλλη ομάδα είναι η Αναγέννηση Γέρας, που με το εντυπωσιακό σκορ στο Κύπελλο, σκόρπισε πανικό στους αντιπάλους της. Στόχος της ομάδας του Παπάδου, να τα καταφέρει να κυνηγήσει τον τίτλο - και έχει τις δυνατότητες να το κάνει. Άλλωστε ο νέος προπονητής, ο Νίκος ο Μάτας, γνωρίζει άπταιστα τα πάντα και θα σπρώξει την ομάδα του στην κατεύθυνση αυτή. Καλή επίσης προσθήκη, και αυτή του Παναγιώτη Δελόλμα στην επίθεση. Από εκεί και μετά, ο Ατρόμητος, η Θύελλα και η Προοδευτική άλλαξαν παίκτες, αλλά πήραν και μερικούς για να καλύψουν τα κενά αυτών που έφυγαν. Αιγέας, Διαγόρας, Βύρων, με την εμπειρία τους θα διεκδικήσουν καλές θέσεις. Μπορεί να τα καταφέρουν τα νεοφώτιστα Λιονταράκια και ο ενισχυμένος Κεραυνός, θα παλέψουν για την παραμονή τους Άναξος, Παπανικολής, Αετός και Αλκιβιάδης.

Δύσκολα να βρεις φαβορί…
Στη Β΄ Κατηγορία τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, αφού όλες σχεδόν οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες να αρπάξουν τα εισιτήρια ανόδου, και δεν μπορούμε να χρίσουμε φαβορί. Αν κάναμε μια προσπάθεια, όμως, θα τονίζαμε τη δυναμική του Ατρομήτου Ανεμότιας λόγω των μεταγραφών που έκανε, της ανανεωμένης Δόξας Πλαγιάς, του Ερμή Παμφίλων, του Αρίονα Μηθ., του Πολιχνίτου και του Αχιλλέα, ενώ περισσότερο ψημένα δείχνουν τα πιτσιρίκια του Οδ. Ελύτη.

Μπορεί, ακόμη, να τα καταφέρουν Παλλεσβιακός και Αρίων Παλαιοκήπου. Ορφέας, Καραβαγγέλης, Αστέρας Ιππ. θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους.

«Τα θέλω ανταγωνιστικά»
Η διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων και ο πρόεδρός της, Σταύρος Ψαρρόπουλος, δείχνουν αισιόδοξοι λέγοντας ότι τα πρωταθλήματα τη χρονιά αυτή θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικά.

«Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος το ξεκίνημα με τους αγώνες του Κυπέλλου ήταν καλό. Εύχομαι να διεξαχθεί ένα καλό Πρωτάθλημα, δίκαιο, όπως έγινε και την περασμένη σαιζόν, όπου στα πρωταθλήματα δεν υπήρξαν αδικίες εις βάρος ομάδων και όλα κύλησαν ομαλά. Η προσπάθεια όλων μας είναι να πάμε καλύτερα και το λεσβιακό ποδόσφαιρο να βγάζει ταλέντα που θα το κάνουν ακόμη καλύτερο και δυνατό. Εύχομαι στις ομάδες και στους διαιτητές καλή επιτυχία στο έργο τους», είπε ο ίδιος.

Το μενού
Πρεμιέρα με ντέρμπυ θα έχουμε σήμερα, όπου όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αναμέτρηση του Διαγόρα με την Αναγέννηση Γέρας στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής. Ο Όλυμπος εύκολα ή δύσκολα θα περάσει από την Άναξο και ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι του Αιγέα με την Προοδευτική. Ο Ατρόμητος παίζει με τον Παπανικολή εκτός στη Θερμή, η Θύελλα υποδέχεται τον Αετό στη Μόρια, επανάληψη του Κυπέλλου με Βύρωνα και Λιονταράκια που θα βρεθούν ξανά αντίπαλοι και τέλος στα Πάμφιλα Κεραυνός και Αλκιβιάδης θα επιδιώξουν να μπουν με το δεξί στις υποχρεώσεις τους.

Στη Β΄ Κατηγορία, με το «καλημέρα» στα βαθιά ρίχνονται Ατρόμητος και Δόξα, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Τοπική σύγκρουση στη Μήθυμνα, με τον Αρίονα να φιλοξενεί τον Αχιλλέα και τις δύο ομάδες να έχουν τον ίδιο στόχο. Καλό φαίνεται το παιχνίδι του Οδ. Ελύτη με τον Ερμή στη Θερμή, ενώ μάχη θα γίνει στο Ίππειος μεταξύ Αστέρα και Παλλεσβιακού.
Το προβάδισμα για τη νίκη έχουν οι γηπεδούχοι στα Πολιχνίτος - Ορφέας και Αρίων Παλ. - Καραβαγγέλης.

Πρόγραμμα

Α΄ Κατηγορία
(Σάββατο 22/9, 17:15)
Διαγόρας - Αναγέννηση Γέρας (γήπ. Αγ. Παρασκευής, διαιτ. Βουρανής)
Αιγέας - Προοδευτική (γήπ. Πλωμαρίου, διαιτ. Πατσατζής)
Θύελλα - Αετός Λ. (γήπ. Θερμής, διαιτ. Βουλγαρέλλης)
Άναξος - Όλυμπος (γήπ. Πέτρας, διαιτ. Μποντάκης)
Κεραυνός - Αλκιβιάδης (γήπ. Παμφίλων, διαιτ. Πούλος)
Βύρων - Λιονταράκια (γήπ. Μόριας, διαιτ. Τατάς)
Παπανικολής - Ατρόμητος (γήπ. Ερεσού, διαιτ. Παντελαίων)

Β΄ κατηγορία
(Κυριακή 23/9)
Ατρόμητος Αν. - Δόξα (γήπ. Ανεμότιας, διαιτ. Συβρής)
Αστέρας Ιππ. - Παλλεσβιακός (γήπ. Ιππείου, διαιτ. Καρμίρης)
Οδ. Ελύτης - Ερμής (γήπ. Θερμής, διαιτ. Καντάς)
Αρίων Μηθ. - Αχιλλέας (γήπ. Μήθυμνας, διαιτ. Βασιλακάκης)
Πολιχνίτος - Ορφέας (γήπ. Πολιχνίτου, διαιτ. Σαρλής)
Αρίων Παλ. - Καραβαγγέλης (γήπ. Παπάδου, διαιτ. Δουκάκης)

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey