ΑΕΛΚ

Σοβαρό τεστ πριν από τη σέντρα

22/09/2012 - 17:24

Το τελευταίο της σοβαρό τεστ πριν από της υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα θα κάνει σήμερα (στις 19:00) η ομάδα τής ΑΕΛΚ, αντιμετωπίζοντας τον Εργοτέλη.

Το τελευταίο της σοβαρό τεστ πριν από της υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα θα κάνει σήμερα (στις 19:00) η ομάδα τής ΑΕΛΚ, αντιμετωπίζοντας τον Εργοτέλη. Ένα παιχνίδι - και μάλιστα σημαντικό - το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στον Τίμο Καβακά να βγάλει ακόμη πιο χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά στην αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, λίγες μέρες πριν ριχθεί στη μάχη του Πρωταθλήματος.

Ο Εργοτέλης ήρθε χθες το μεσημέρι στη Μυτιλήνη, με όλα τα έξοδα της μετάβασης πληρωμένα από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, και ο Σίνιτσα Γκόγκιτς θα παρατάξει κι αυτός με τη σειρά του το καλύτερο υλικό που σκέφτεται για την πρεμιέρα. Άλλωστε, στην κρητική ομάδα μπορεί να αποχώρησαν παίκτες, ήρθαν όμως και πολλοί, και μάλιστα από τα καλά ονόματα στο χώρο τής Football League.

Η Καλλονή θα επιδιώξει να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να ικανοποιήσει το φίλαθλο κοινό και φυσικά να κατακτήσει τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της. Ο Δήμος Μανουσάκης που υποφέρει από διάταση στο πόδι του, θα απουσιάσει, ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρει ο Ανδρέας Γκόβας, τον οποίο ο προπονητής του θα τον τσεκάρει κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.

Η ΠΑΕ όρισε δύο τιμές εισιτηρίων, αυτά των πέντε ευρώ για φοιτητές, στρατιώτες, ανέργους με κάρτα και παιδιά, ενώ οι υπόλοιποι θα παρακολουθήσουν το φιλικό με δέκα ευρώ.
Πριν τον αγώνα, η ΠΑΕ θα απονείμει τιμητική πλακέτα στους ανθρώπους του Εργοτέλη, στη μνήμη του τέως προέδρου του, Απόστολου Παπουτσάκη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey