ΕΠΟ

Έχει τις ενώσεις δίπλα του ο Γ. Σαρρής

20/09/2012 - 16:32

Δημοσίως τοποθετήθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία τής ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, λέγοντας ότι τον στηρίζουν 33 ενώσεις και ότι είναι το μεγάλο φαβορί. Ο Χιώτης παράγοντας παρουσίασε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το χρίσμα για την προεδρία στην ΕΠΟ θα είναι δικό του.

Δημοσίως τοποθετήθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία τής ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, λέγοντας ότι τον στηρίζουν 33 ενώσεις και ότι είναι το μεγάλο φαβορί. Ο Χιώτης παράγοντας παρουσίασε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το χρίσμα για την προεδρία στην ΕΠΟ θα είναι δικό του. Αυτό που κάνει σίγουρη τη νίκη του Γιώργου Σαρρή, είναι το γεγονός ότι όλες αυτές οι ενώσεις που τον στηρίζουν, κοινοποίησαν εγγράφως στην ΕΠΟ την πρόθεσή τους αυτή. Το πιο σημαντικό στις αρχαιρεσίες αυτές είναι ότι μπορεί να εκλεγεί και με 29 ψήφους, άρα, με βάση όλα αυτά, η νίκη πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Μέσα στις ενώσεις που στηρίζουν την εκλογή Σαρρή στις 6 Οκτωβρίου είναι και η Ε.Π.Σ. Λέσβου, ενώ οι υπόλοιπες είναι οι Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Αργολίδας, Αρκαδίας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Δυτικής Αττικής, Έβρου, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Θράκης, Καβάλας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Ιθάκης, Κορινθίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πειραιά, Πιερίας, Ρεθύμνου, Σάμου, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Χαλκιδικής και Χανίων.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της παράταξης του κ. Σαρρή, ως υποψήφιο πρόεδρο τον έχει υποδείξει με απόφαση του Δ.Σ. και η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και άλλες τρεις ενώσεις που θα τον στηρίξουν.

Στο χέρι των προέδρων…
Την ίδια ώρα, η πλευρά του έτερου υποψηφίου, Βασίλη Γκαγκάτση, διατείνεται ότι στην κάλπη θα ψηφίσουν οι πρόεδροι και ότι οι εγγραφές στήριξης μπορεί να μην ισχύσουν. Οι ενώσεις που φέρονται να στηρίζουν πάντως τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, είναι: Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Μακεδονίας, Πέλλας, Πρέβεζας, Φλώρινας και Φωκίδας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey