Πήρε Κομνηνό για τον πάγκο!

20/09/2012 - 16:30

Ο Γιώργος Κομνηνός, πρώην προπονητής του Βύρωνα Μόριας, θα είναι ο συνεργάτης του Παναγιώτη Πιττού στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Ο Γιώργος Κομνηνός, πρώην προπονητής του Βύρωνα Μόριας, θα είναι ο συνεργάτης του Παναγιώτη Πιττού στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Ο Κομνηνός, που άφησε έργο σε όσες ομάδες δούλεψε, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από τον πρόεδρο Ταξιάρχη Βέρρο και αναλαμβάνει την εκγύμναση των παικτών. Έτσι λοιπόν λύθηκε ένα ακόμη πρόβλημα που απασχολούσε τους διοικούντες, με μια αξιόλογη προσθήκη. Να σημειωθεί ότι τη χρονιά που πέρασε, ο Γιώργος Κομνηνός δεν εργάστηκε σε καμμία ομάδα αφού αποχώρησε από το σύλλογο της Μόριας, ξεκουράστηκε και τώρα αναλαμβάνει μια σημαντική θέση σε ένα σύλλογο με ιστορία και στη Δ΄ Εθνική.

Ακόμη, η διοίκηση εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή, εκτός νησιού φυσικά, και δεν αποκλείεται να τον ανακοινώσει τις επόμενες ώρες.

Μπορεί το Πρωτάθλημα να αργεί ακόμη να ξεκινήσει, στον Αιολικό όμως θέλουν και άλλα φιλικά, ώστε η ομάδα να μονταριστεί ακόμη πιο πολύ και να δέσουν οι παλιοί με τους νέους παίκτες. Μάλιστα, μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνουν προσπάθειες να κλειστεί φιλικό παιχνίδι με σύλλογο της Football League 2, ώστε να μπορέσει να μετρήσει τις δυνάμεις του. Τέλος, δέκα μέρες πριν τη σέντρα στο Πρωτάθλημα, σε μέρος που θα ανακοινωθεί, θα γίνει η παρουσίαση της ομάδας στο φίλαθλο κοινό του νησιού.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey