Νέο ξεκίνημα με τα Τμήματα Υποδομής!

19/09/2012 - 16:26

Μπορεί στο νησί μας το άθλημα του βόλλεϋ να μαραζώνει, ειδικά μετά και τον υποβοβασμό τού ΓΑΣ Λέσβου από τη Β΄ Εθνική την περσινή χρονιά, όμως κάτι καινούργιο αναβιώνει στις μικρές ηλικίες και έρχεται από το σωματείο του Παπάδου Γέρας, το οποίο κάνει ένα νέο ξεκίνημα προσδοκώντας να μαζέψει παιδιά διαφόρων ηλικιών και να τα μάθει τα μυστικά του αθλήματος.

Μπορεί στο νησί μας το άθλημα του βόλλεϋ να μαραζώνει, ειδικά μετά και τον υποβιβασμό τού ΓΑΣ Λέσβου από τη Β΄ Εθνική την περσινή χρονιά, όμως κάτι καινούργιο αναβιώνει στις μικρές ηλικίες και έρχεται από το σωματείο του Παπάδου Γέρας, το οποίο κάνει ένα νέο ξεκίνημα προσδοκώντας να μαζέψει παιδιά διαφόρων ηλικιών και να τα μάθει τα μυστικά του αθλήματος.

Νέο δυναμικό ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινάει, λοιπόν, ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας και το τμήμα βόλλεϋ.

Με υπεύθυνο το Σωκράτη Γιακουμή, τόσο στην ανδρική ομάδα, όσο και στις ακαδημίες (αγόρια-κορίτσια), ο αθλητικός σύλλογος στοχεύει παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες που βιώνει ο τόπος και το βόλλεϋ, στην ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί.

Με βασικό σύνθημα «Έλα και εσύ στον μαγικό κόσμο τού volley!!!» καλούνται, λοιπόν, οι μικροί μαθητές, αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών, με τους γονείς τους, στην ενεργό συμμετοχή τους.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή, 10 - 12 π.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΕΕ Μυτιλήνης (πρώην Υφαντήρια - νυν Τεχνικά Επαγγελματικά Λύκεια). Η πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση των τμημάτων των ακαδημιών θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ..

Για περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο 6972-260382 (Σωκράτης Γιακουμής).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey