Γύρισε από την Τουρκία!

19/09/2012 - 16:25

Με δύο ήττες επέστρεψε τη Δευτέρα από την Τουρκία η ομάδα του Αιολικού, όπου αγωνίστηκε σε δύο φιλικά παιχνίδια με ομάδες της γείτονος χώρας στα πλαίσια της προετοιμασίας της.

Με δύο ήττες επέστρεψε τη Δευτέρα από την Τουρκία η ομάδα του Αιολικού, όπου αγωνίστηκε σε δύο φιλικά παιχνίδια με ομάδες της γείτονος χώρας στα πλαίσια της προετοιμασίας της.

Συμπεράσματα, αυτά που περισσότερο ήθελε να βγάλει ο προπονητής, Παναγιώτης Πιττός, τουλάχιστον, μάλλον δεν τα έβγαλε, αφού η ομάδα του πήγε στην Τουρκία με πολλές απουσίες. Ωστόσο, φαίνεται ότι σχημάτισε εικόνα από τους ποδοσφαιριστές τους οποίους χρησιμοποίησε στα δύο φιλικά.

Η γενική εντύπωση, πάντως, ήταν ότι η ομάδα θέλει ακόμη δουλειά και το κυριότερο, να μπορέσουν να δέσουν και να ταιριάξουν παλιοί και νέοι, ώστε η ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Ο ίδιος ο Παναγιώτης Πιττός φαίνεται αισιόδοξος ότι κάθε μέρα που περνά και μέσα από τη σκληρή δουλειά που γίνεται, τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τους παίκτες, αλλά και τον ίδιο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Αιολικός ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό από την Belediyesi. Προηγήθηκε με τέρμα του Διονυσάτου, αλλά σε λίγα λεπτά οι Τούρκοι ανέτρεψαν το σκορ, κερδίζοντας με 2-1. Στο άλλο παιχνίδι με την Aynalı, ο Πιττός είχε να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του Κριτσωτάκη, που όσο αγωνιζόταν, το σκορ ήταν ισόπαλο. Όταν βγήκε και έγιναν οι αλλαγές, οι αντίπαλοι βρήκαν την ευκαιρία να σκοράρουν και να νικήσουν.

Το Κύπελλο…
Σήμερα στις 16:45, στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, ο Αιολικός ξεκινά τους επίσημους αγώνες του με την ομάδα της Θύελλας για το Κύπελλο, προσδοκώντας να κάνει καλή εμφάνιση και να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Ο Αιολικός είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο. Εκτός από τους τραυματίες Μουτζούρη, Κροτσίδα και Κριτσωτάκη, άλλο πρόβλημα δε φαίνεται να υπάρχει, ενώ θα επανέλθουν οι Χατζηκυριάκος και Γκόντζος, οι οποίοι δεν είχαν παίξει στα φιλικά της Τουρκίας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey