Πολύ πριν το τέλος του μήνα πληρώθηκαν οι παίκτες της ομάδας για το Σεπτέμβριο

Εντάξει στις υποχρεώσεις του ο «ΑΙΟ»

13/09/2012 - 16:28

Συνεπής προς τους παίκτες της φάνηκε η διοίκηση του Αιολικού, κατανοώντας τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι ίδιοι στην προετοιμασία ώστε να δημιουργηθεί μια αξιόλογη, δυνατή και φιλόδοξη ομάδα, η οποία θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα που αναμένεται να κάνει σέντρα στα τέλη του επόμενου μήνα.

Συνεπής προς τους παίκτες της φάνηκε η διοίκηση του Αιολικού, κατανοώντας τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι ίδιοι στην προετοιμασία ώστε να δημιουργηθεί μια αξιόλογη, δυνατή και φιλόδοξη ομάδα, η οποία θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα που αναμένεται να κάνει σέντρα στα τέλη του επόμενου μήνα.

Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου, Ταξιάρχη Βέρρου, όλοι οι ποδοσφαιριστές πριν καν βγει ο μήνας είδαν να μπαίνουν στις τσέπες τους χρήματα, τα οποία έπρεπε να λάβουν στα τέλη Σεπτεμβρίου αλλά η διοίκηση φρόντισε να πράξει το καλύτερο που θα μπορούσε, ικανοποιώντας τους ποδοσφαιριστές της. Δείγμα τού ότι η διοίκηση δεν έχει καμμία διάθεση να επαναληφθούν τα περσινά γεγονότα με τις καθυστερήσεις πληρωμών, ώστε όλα να εξελιχθούν ομαλά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του προέδρου.

Έρχονται μεταγραφές
Όπως είχε αναφέρει στο «Ε», ο ισχυρός άντρας της διοίκησης δε φαίνεται να έχει κλείσει τον κύκλο των μεταγραφών, καθώς μέσα στις επόμενες ώρες - σύμφωνα με πληροφορίες - αναμένεται να ανακοινωθεί άλλη μια μεταγραφή με αμυντικό παίκτη, με τον οποίο ο Αιολικός έχει συμφωνήσει και απομένουν μόνο τα διαδικαστικά ώστε να ολοκληρωθεί το θέμα. Ο παίκτης αυτός αγωνιζόταν πέρυσι σε ομάδα της Δ΄ Εθνικής των Αθηνών και μάλιστα πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά, παίζοντας στο κέντρο της άμυνας. Είναι γεννημένος το 1990 και φημίζεται για το δυνατό παιχνίδι του, αλλά και την ταχύτητά του σε φάσεις που δημιουργούνται στην περιοχή. Είναι μια πολύ αξιόλογη λύση, που σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα. Για ευνόητους λόγους, η διοίκηση κρατάει κρυφό ακόμη το όνομά του, μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης να αποκτηθεί και άλλος ένας μικρός, επίσης αμυντικός, τον οποίο έχει ζητήσει ο τεχνικός της ομάδας, Παναγιώτης Πιττός. Ο κ. Βέρρος πήγε να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον Αποστόλη Τσιανάκα, τον οποίο εκτιμά και θαυμάζει ως ποδοσφαιριστή, αλλά η μεταγραφή κόλλησε σε προσωπικά ζητήματα του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, ο Αιολικός προσέφερε στον Τσιανάκα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, αλλά με τα ίδια σχεδόν χρήματα προτίμησε τη Σαριτσάνη. Πάντως ο παίκτης ευχαρίστησε την ομάδα της Μυτιλήνης για το ενδιαφέρον που έδειξε στο πρόσωπό του και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Πρωτάθλημα.

Ακόμη, ενέργειες γίνονται να προσληφθεί συνεργάτης του κ. Πιττού και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον για Βορειοελλαδίτη τέως ποδοσφαιριστή, που είχε περάσει και από ομάδα Α΄ Εθνικής, ο οποίος μιλάει με τον ΑΙΟ και μάλιστα προσφάτως πήρε μετάθεση για σχολείο του νησιού, αφού είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey