Το Βύζαντα Μεγάρων θα αντιμετωπίσει σήμερα η ΑΕΛ Καλλονής, σε ένα ακόμη φιλικό τεστ

Πρόβα εν όψει Πρωταθλήματος

12/09/2012 - 16:13

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει για ακόμη μια φορά την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του θα έχει ο προπονητής της Καλλονής, Τίμος Καβακάς, στο σημερινό φιλικό της ομάδας του με το Βύζαντα Μεγάρων, στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει για ακόμη μια φορά την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του θα έχει ο προπονητής της Καλλονής, Τίμος Καβακάς, στο σημερινό φιλικό της ομάδας του με το Βύζαντα Μεγάρων, στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Από αυτό το παιχνίδι ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός περιμένει να δει από τους ποδοσφαιριστές του το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται τόσο καιρό και να βγάλει συμπεράσματα που θα του φανούν χρήσιμα στο Πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Η ομάδα, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με πέρυσι. Παράλληλα, ο Καβακάς ζήτησε από τους παίκτες του για το σημερινό παιχνίδι περισσότερα πράγματα από αυτά που δείχνουν στις προπονήσεις, αλλά και στα πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας που έγιναν στη Β. Ελλάδα.

Η ομάδα των Μεγάρων, από την άλλη, έχει φέτος ενισχυθεί στις γραμμές της και μάλιστα στα μέχρι τώρα φιλικά που έχει δώσει, είχε εξαιρετική απόδοση.

Το σημερινό φιλικό σίγουρα θα προσελκύσει αρκετό κόσμο στις κερκίδες τού «Ταρλά», αφού οι μεγάλες μεταγραφές, Πάιερ και Χλεμπ, θα κάνουν την πρώτη τους επίσημη παρουσία στο κοινό της Λέσβου, που ευελπιστεί να ικανοποιηθεί από το θέαμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βύζας ήρθε στη Μυτιλήνη με όλα τα έξοδά του πληρωμένα από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, μια και είναι ιδιαίτερα δύσκολο για μια ομάδα να πληρώσει τέτοιους είδους μετακινήσεις για φιλικά παιχνίδια. Η Καλλονή επεδίωξε να έρθει στο νησί η ομάδα των Μεγάρων με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, με αρχηγό της αποστολής τον πρόεδρό της, κ. Κοβυσσάκη, ο οποίος μαζί με ανθρώπους της γηπεδούχου θα παρακολουθήσει το παιχνίδι. Η αποστολή του Βύζαντα θα αναχωρήσει την Πέμπτη για την Αθήνα, όπου δεν αποκλείεται να δώσει ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι εκεί.

Έγινε ο αγιασμός
Ο αγιασμός τελέστηκε χθες το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με παρόντες όλους τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και εκπροσώπους της διοίκησης. Ο π. Κομνηνός, που τέλεσε τον αγιασμό, ευχήθηκε σε όλους η χρονιά να κυλήσει όμορφα, με την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να σηκώσει ακόμη πιο ψηλά τη σημαία του λεσβιακού ποδοσφαίρου. «Μπορείτε να τα καταφέρετε, είστε καλύτεροι και αποδείξτε το στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του π. Κομνηνού, που δεν κρύβει τη συμπάθειά του για το σωματείο, αφού είναι συχνός θαμώνας στις κερκίδες τής ΑΕΛΚ.

Από πλευράς διοίκησης, ο α΄ αντιπρόεδρος, Κώστας Παπαδόπουλος, ευχαρίστησε τον πατέρα Κομνηνό για τα καλά του λόγια και καλωσόρισε τους νέους παίκτες στην οικογένεια της ομάδας, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι αυτή θα είναι η χρονιά τής ΑΕΛΚ.


Football League
Κληρώνει σήμερα

Σήμερα είναι προγραμματισμένο να γίνει η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Football League, το οποίο εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι αυτήν τη στιγμή, δεν έχει ξεκαθαριστεί το μέλλον των Ολυμπιακού Βόλου, Ηρακλή και Καβάλας, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη, αφού η πίεση προς την ΕΠΟ είναι μεγάλη και ζητείται από την Πολιτεία να αρκεστεί στο γεγονός ότι έπεσαν από τη Σούπερ Λιγκ. Αν τελικά συμβεί αυτό, ο αριθμός των ομάδων θα ανέβει στις 21 και θα ισχύσει η απόφαση της Σούπερ Λιγκ που λέει να ανέβουν τέσσερις ομάδες τη νέα χρονιά. Αν τελικά δε γίνει κάτι τέτοιο, τότε η προκήρυξη θα κάνει λόγο για τρεις ομάδες, με την τρίτη να βγαίνει στα πλέι-οφ. Πριν την κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey