Τα φώτα σε τέσσερα γήπεδα

08/09/2012 - 16:09

Μετά τους πρώτους αγώνες του Κυπέλλου, η προσοχή αυτό το Σαββατοκύριακο στρέφεται σε τέσσερα παιχνίδια όπου η πρόκριση για τις ομάδες παραμένει ανοικτή. Στα υπόλοιπα, η πρόκριση είναι τελειωμένη υπόθεση για εκείνους που στις πρώτες αναμετρήσεις είχαν πετύχει μεγάλα σκορ.

Μετά τους πρώτους αγώνες του Κυπέλλου, η προσοχή αυτό το Σαββατοκύριακο στρέφεται σε τέσσερα παιχνίδια όπου η πρόκριση για τις ομάδες παραμένει ανοικτή. Στα υπόλοιπα, η πρόκριση είναι τελειωμένη υπόθεση για εκείνους που στις πρώτες αναμετρήσεις είχαν πετύχει μεγάλα σκορ.

Στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, Ατρόμητος και Αιγέας θα λύσουν τις διαφορές τους, με τους γηπεδούχους, λόγω της ισοπαλίας που πήραν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, να έχουν το προβάδισμα. Όμως και οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν το γκολ που θα τους φέρει κοντά στην πρόκριση.

Στο Μόλυβο, Αρίων και Ατρόμητος Ανεμότιας, δύο αντίπαλοι που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και στο Πρωτάθλημα, θα αναμετρηθούν σε ένα παιχνίδι που η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μπορεί ο Αρίων να παίζει με γκολ στην έδρα του αντιπάλου του από το πρώτο παιχνίδι, όμως η εμπειρία των παικτών του Ατρομήτου μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση - συνεπώς προμηνύεται μάχη μέχρι τέλους.

Στον Παπάδο, η Γέρα είχε επικρατήσει του Οδ. Ελύτη στην έδρα του με 1-0, όμως σε καμμία περίπτωση η ρεβάνς δε θα είναι εύκολη υπόθεση, αφού οι νεαροί του Ελύτη δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί, παρά το γεγονός πως η Γέρα θα έχει το πάνω χέρι.

Στη Θερμή, τα Λιονταράκια είχαν νικήσει το Βύρωνα με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, όμως ακόμη δεν εξασφάλισαν την πρόκρισή τους. Διατηρούν το προβάδισμα, ωστόσο, αν και ο Βύρων δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθειά του για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Μάχη μέχρι τέλους αναμένεται και από τους δύο.

Στα Λουτρά, τυπική διαδικασία το παιχνίδι της Θύελλας με τον Αετό, τον οποίο είχε νικήσει με 5-0, οπότε η αναμέτρηση θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις δύο ομάδες να προετοιμαστούν ακόμη περισσότερο εν όψει Πρωταθλήματος.

Με το 4-2 υπέρ της, η Άναξος υποδέχεται στην Πέτρα τον Α.Ο. Μεσοτόπου, θέλοντας να πάρει άλλη μια νίκη. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, συνεπώς πάνε χωρίς άγχος στην αναμέτρηση.
Την ευκαιρία να νικήσει έχει και ο Διαγόρας, που αγωνίζεται στην έδρα του Παλαιοκήπου, ενώ με το 4-0 υπέρ του από τον πρώτο αγώνα είναι ήδη στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στο Ίππειος, ο τοπικός Αστέρας έχει αποκλειστεί μετά το βαρύ 5-0 του πρώτου αγώνα με τον Κεραυνό, αλλά θα προσπαθήσει να δείξει τον καλύτερό του εαυτό στο παιχνίδι που έρχεται.

Τέλος, στην Αγιάσο ο Όλυμπος θα φιλοξενήσει τον Παπανικολή, ο οποίος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις παρά την ήττα με 3-1 στην Ερεσό. Τίποτα δεν έχει να χάσει η συμπαθής ομάδα του Παπανικολή, μπροστά σε έναν ανώτερο αντίπαλο.

Χωρίς παιχνίδι πέρασε στον επόμενο γύρο η Προοδευτική.

Πρόγραμμα

Σάββατο 8/9 (ώρα: 16:45)
Αστέρας Ιππ. - Κεραυνός (γήπ. Ιππείου, διαιτ. Συβρής)
Αρίων Μηθ. - Ατρόμητος Αν. (γήπ. Μήθυμνας, διαιτ. Κουλουδής)
Άναξος - Μεσότοπος (γήπ. Πέτρας, διαιτ. Παντελαίων)
Αναγέννηση Γέρας - Οδ. Ελύτης (γήπ. Παπάδου, διαιτ. Πούλος)

Κυριακή 9/9 (ώρα: 16:45)
Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας - Αιγέας (γήπ. Αγ. Μαρίνας, διαιτ. Μποτάκης)
Αρίων Παλ. - Διαγόρας (γήπ. Παλαιοκήπου, διαιτ. Σαρλής)
Λιονταράκια - Βύρων (γήπ. Θερμής, διαιτ. Βουρανής)
Όλυμπος - Παπανικολής (γήπ. Αγιάσου, διαιτ. Πατσατζής)
Αετός - Θύελλα (γήπ. Λουτρών, διαιτ. Καρμίρης)

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey