Ικανοποίησε η εμφάνιση του Διαμαντίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης τού Αζερμπαϊτζάν

Διαπρέπουν οι Μυτιληνιοί στην πάλη

08/09/2012 - 16:06

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βασίλης Διαμαντίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων που διεξήχθη στο Αζερμπαϊτζάν. Εκεί ο Μυτιληνιός αθλητής αντιμετώπισε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο από το Κιργιστάν, από τον οποίο και ηττήθηκε με 2-0 στην κατηγορία των 76 κιλών.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βασίλης Διαμαντίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων που διεξήχθη στο Αζερμπαϊτζάν. Εκεί ο Μυτιληνιός αθλητής αντιμετώπισε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο από το Κιργιστάν, από τον οποίο και ηττήθηκε με 2-0 στην κατηγορία των 76 κιλών. Ο αθλητής που νίκησε το Διαμαντίδη, στη συνέχεια της διοργάνωσης έχασε από το Ρώσο αθλητή, στερώντας έτσι τη δυνατότητα στο δικό μας αθλητή να διεκδικήσει κάποια θέση στα ρεπεσάζ.

«Αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν μεγάλη εμπειρία για το νεαρό αθλητή και αποκόμισε πολύ σημαντικά εφόδια για τη μελλοντική του σταδιοδρομία στο χώρο της πάλης», τόνισε στο «Ε» ο προπονητής του, Σωτήρης Πετράκης.

Αυτές τις μέρες, ένας άλλος Μυτιληνιός πρωταθλητής, ο Νίκος Βάρκας, βρίσκεται στην Ταϊλάνδη όπου συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης Εφήβων, στην κατηγορία των 74 κιλών. Εκεί ο Βάρκας δίνει τη δική του μάχη για να σηκώσει ψηλά την πάλη στο νησί, αλλά και στη χώρα μας. Ο αθλητής αναμένεται να ολοκληρώσει την προσπάθειά του αύριο Κυριακή.

Επιτυχημένη χρονιά
Με το τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής Πάλης Παίδων, έκλεισε η φετινή χρονιά για το τμήμα της πάλης του Άτλαντα Μυτιλήνης. Μια χρονιά που χαρακτηρίζεται άκρως επιτυχημένη, μια και με τους αθλητές Νίκο Βουκαλλέλη (3ος Πανελληνιονίκης Ανδρών στα 66 κιλά), Νίκο Βέτσο (2ος Πανελληνιονίκης Εφήβων στα 66 κιλά) και Βασίλη Διαμαντίδη (1ος Πανελληνιονίκης Παίδων στα 76 κιλά), το σωματείο κατάφερε να έχει σπουδαίες πανελλήνιες διακρίσεις σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey