ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ - ΑΕΛΚ 3-2: Δεν τα κατάφερε να πάρει τη νίκη η Καλλονή, αν και παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη από την αντίπαλη ομάδα

Προσπάθησε, αλλά δεν κέρδισε

07/09/2012 - 16:01

Καλύτερη ήταν σε ακόμη ένα φιλικό η ΑΕΛΚ, έχασε και πάλι όμως, με 3-2 από την Αναγέννηση Επανομής, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης.

Καλύτερη ήταν σε ακόμη ένα φιλικό η ΑΕΛΚ, έχασε και πάλι όμως, με 3-2 από την Αναγέννηση Επανομής, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι παίκτες της Καλλονής ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, αλλά έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ. Μάλιστα, στην αναμέτρηση συμμετείχε και ο διεθνής Λευκορώσος Βιάτσεσλαβ Χλεμπ, ο οποίος αυτό το διάστημα δοκιμάζεται από τον τεχνικό των Καλλονιατών Τίμο Καβακά.

Στο 3΄, ο Πάιερ μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Μωυσίδη, ενώ στο 6΄, σε αντεπίθεση για την ομάδα τής ΑΕΛΚ, ο Καζάκης έστειλε την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛΚ, όταν ο Λεοζίνιο επιχειρεί το σουτ από το ύψος της περιοχής και αναγκάζει τον Ταταρίδη σε εντυπωσιακή απομάκρυνση της μπάλας. Στο 15΄, το σουτ του Μανούσου έδιωξε και πάλι ο Ταταρίδης, ενώ στο 21΄ ήταν η σειρά των παικτών της Επανομής να απειλήσουν, με τον Μπαλασά να στέλνει την μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι της Καλλονής.

Στο 26΄ και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ανεβάσει το ρυθμό τους, κατάφεραν και προηγήθηκαν όταν μετά από κάθετη πάσα του Μπαλασά, ο Ταχματζίδης βρήκε στόχο και άνοιξε το σκορ. Στο 32΄ το σουτ τού Γκονζάλες βρίσκει σε σωστή θέση τον Ταταρίδη, που μπλοκάρει, ενώ στο 36΄ ο Μανούσος πλάσαρε από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε πάλι πάνω από τα δοκάρια. Στο 41΄ και ενώ ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε ανέβει, ο Λεοζίνιο μετά από εκτέλεση φάουλ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι τού γκολκίπερ της Επανομής.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, για να ακολουθήσει το δεύτερο ημίχρονο, που ήταν πιο δυνατό.

Στο 53΄, η σέντρα του Κριπιντίρη βρίσκει τον Κώτσιο, ο οποίος με σωστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα, 1-1. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μανούσος, ήρθε τετ α τετ με τον Ταταρίδη, που έδιωξε την μπάλα. Στο 72΄, ο Χλεμπ που δοκιμάζεται στην ΑΕΛΚ, γυρίζει στον Καζάκη, ο οποίος στην κίνηση κάνει το 1-2 και βγάζει την Καλλονή μπροστά στο σκορ. Η χαρά των φιλοξενουμένων, όμως, δεν κράτησε για πολύ, αφού μόλις ένα λεπτό αργότερα, ο Ογκουνσότο μετά από μπαλιά του Τσερκέζου, κάνει το 2-2. Στο 88΄ και ενώ η ΑΕΛΚ προσπαθεί να βγει και πάλι μπροστά στο σκορ, ο Χλεμπ δεν καταφέρνει να το πετύχει, αφού το σουτ του καταλήγει στο δοκάρι της Επανομής, και στο 91΄ ο Σικαλόπουλος με προβολή γράφει το 3-2 για την ομάδα του.

Οι Καλλονιάτες επιστρέφουν στη βάση τους, όπου θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Επόμενη προγραμματισμένη φιλική αναμέτρηση έχει κανονιστεί για τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, κόντρα στο Βύζαντα Μεγάρων.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Ταταρίδης, Τσερκέζος, Νταντάμης (Φωτιάς), Τέλλος, Παπατζίκος, Μωυσίδης, Σαμουηλίδης (Κουκουλέκης), Ταχματζίδης (Σικαλόπουλος), Μπαλασάς (Κουλίδης), Αναστασίου (Ογκουνσότο), Κυζιρίδης (Λαμπερνάκης)
ΑΕΛΚ: Πάιερ, Χωριανόπουλος (Γάλας), Σερφά (Λίμα), Κώτσιος, Τραορέ, Κριπιντίρης (Χαράλαμπος Πετράκος), Μαρσέλο, Μανούσος (Μανουσάκης), Λεοζίνιο, Γκονζάλες (Χλεμπ), Καζάκης

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey