Νίκος Κάλφας

Από τον Πύργο, στην Κόρινθο

07/09/2012 - 15:56

Μετά τον Πανηλειακό και την καλή χρονιά που έκανε, ο 21χρονος Λέσβιος ποδοσφαιριστής Νίκος Κάλφας μπόρεσε και βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Μετά τον Πανηλειακό και την καλή χρονιά που έκανε, ο 21χρονος Λέσβιος ποδοσφαιριστής Νίκος Κάλφας μπόρεσε και βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ο νεαρός παίκτης είχε δοκιμαστεί σε φιλικά παιχνίδια στο Λεβαδειακό από το Γιώργο Παράσχο, όμως η μεταγραφή στην ομάδα της Βοιωτίας δεν προχώρησε. Ωστόσο ο Κάλφας δεν απογοητεύτηκε και έκλεισε στην Κόρινθο, η οποία παρακολουθούσε την εξέλιξη του θέματος με τον ποδοσφαιριστή και «χτύπησε» την κατάλληλη στιγμή, αποσπώντας τη συγκατάθεσή του.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ισθμού, Γιάννης Κάντας, και οι συνεργάτες του, έμειναν ευχαριστημένοι από αυτό που τους έδειξε ο νεαρός μεσοεπιθετικός στις προπονήσεις όπου συμμετείχε και στα φιλικά που χρησιμοποιήθηκε, και ζήτησαν αμέσως από τη διοίκηση την απόκτησή του, πράγμα που τελικά έγινε, με τον Κάλφα να είναι απολύτως ικανοποιημένος που και αυτήν τη χρονιά θα παίξει στη Football League 2. Ο Κάλφας αναμένεται να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης και ο ίδιος υποσχέθηκε στους ανθρώπους της Κορίνθου ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να βοηθήσει τη νέα του ομάδα προκειμένου αυτή να διακριθεί και να υλοποιήσει τους στόχους της.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey