Συγχαρητήρια έδωσε η ομάδα της Καλλονής για την εκλογή Καλογιάννη, Θεοδωρίδη και Σφακιανάκη στη Football League

Πρόεδρος ο Καλλογιάννης

06/09/2012 - 15:39

Και πάλι στη θέση του προέδρου τής Football League θα κάθεται, για ακόμη δύο χρόνια, ο Σπύρος Καλογιάννης, ο οποίος αναδείχτηκε με 20 ψήφους υπέρ του, από τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Τρίτη. Μόλις μια ψήφο πήρε ο αντίπαλός του, Ανδρέας Πάτσης, πρόεδρος της Νίκης Βόλου. Με 11 ψήφους, επανεξελέγη α΄ αντιπρόεδρος ο Στέλιος Σφακιανάκης, αντιπρόεδρος της ΑΕΛΚ.

Και πάλι στη θέση του προέδρου τής Football League θα κάθεται, για ακόμη δύο χρόνια, ο Σπύρος Καλογιάννης, ο οποίος αναδείχτηκε με 20 ψήφους υπέρ του, από τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Τρίτη. Μόλις μια ψήφο πήρε ο αντίπαλός του, Ανδρέας Πάτσης, πρόεδρος της Νίκης Βόλου. Με 11 ψήφους, επανεξελέγη α΄ αντιπρόεδρος ο Στέλιος Σφακιανάκης, αντιπρόεδρος της ΑΕΛΚ, και με 10, β΄ αντιπρόεδρος ο Πέτρος Θεοδωρίδης. Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, με την οποία συγχαίρει τον κ. Καλογιάννη και τον κ. Σφακιανάκη για την επανεκλογή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλονής:

«Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής και ο πρόεδρος, Νίκος Μιχαλάκης, προσωπικά θα ήθελαν να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους στον κ. Σπύρο Καλογιάννη που επανεξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Β΄ - Γ΄ Εθνικής, καθώς και στον κ. Πέτρο Θεοδωρίδη για την εκλογή του στη θέση του β΄ αντιπροέδρου. Ειδικότερα, όμως, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στο β΄ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ μας, Στέλιο Σφακιανάκη, ο οποίος εκλέχθηκε α΄ αντιπρόεδρος της Ένωσης Β΄ - Γ΄ Εθνικής, κάνοντάς μας για μία ακόμη φορά υπερήφανους που ένας τόσο σημαντικός συνεργάτης και άνθρωπος βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας. Ευχόμαστε σε όλους καλή θητεία, με έργο ουσιαστικό και απερίσπαστο.»

Τέλος, την ερχόμενη Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, θα γίνει η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Football League, καθώς δόθηκε μια παράταση ώστε να ξεκαθαριστεί το θέμα της συμμετοχής στην κατηγορία των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey