Μόνοι τους οι κάτοικοι των Λουτρών επισκεύασαν το γήπεδο της περιοχής

Η κατάσταση στα χέρια τους

05/09/2012 - 16:03

Βλέποντας το Δήμο Λέσβου να μην ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις των κατοίκων των Λουτρών για άμεση βοήθεια σχετικά με το θέμα του γηπέδου της περιοχής, αποφάσισαν εκείνοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Βλέποντας το Δήμο Λέσβου να μην ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις των κατοίκων των Λουτρών για άμεση βοήθεια σχετικά με το θέμα του γηπέδου της περιοχής, αποφάσισαν εκείνοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Σε μια προσπάθεια να δώσουν λύσεις στα πολλά προβλήματα του γηπέδου τους, οι Λουτραγώτες πήραν τα ιδιωτικά τους μηχανήματα και έδωσαν ένα χέρι βοηθείας. Η πιο επείγουσα εργασία που έπρεπε να γίνει, ήταν η περίφραξη του γηπέδου, αφού τα περισσότερα σίδερα περιμετρικά είχαν ξηλωθεί και τα υπόλοιπα ήταν σκουριασμένα και επικίνδυνα. Παράλληλα, έπρεπε να κοπούν τα ξερά χόρτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τώρα απομένει το βάψιμο των αποδυτηρίων και η αντικατάσταση των σπασμένων καθισμάτων. Ο πρόεδρος του Αετού Λουτρών, Τάκης Κόκκινος, μιλώντας στο «Ε» τόνισε πως ο Δήμος Λέσβου δεν έλαβε καθόλου υπόψη του την επιστολή που είχε σταλεί ζητώντας άμεσες επιδιορθώσεις για το γήπεδο, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να κάνουν μόνοι τους ό,τι μπορούσαν, δίνοντας προτεραιότητα στα βασικά.

Να μπει σε πρόγραμμα
Από τη δική του πλευρά, ο Βασίλης Μαμώλης, μεγάλος φίλος της ομάδας των Λουτρών, κάνει λόγο για αδιαφορία της δημοτικής αρχής να βοηθήσει στα βασικά ζητήματα του γηπέδου και ευχαριστεί τον απλό κόσμο του χωριού, που βοήθησε ώστε να γίνουν οι εργασίες, να ξεπεραστούν τα προβλήματα και η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά την ερχόμενη Κυριακή στο Κύπελλο Λέσβου. «Θέλω να εκφράσω την πικρία μου για την αδιαφορία αυτή, διότι έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες να μας βοηθήσει ο Δήμος, όμως δυστυχώς δεν είχαμε ανταπόκριση.

Εδώ θέλω να τονίσω ότι πήγαμε στην Περιφέρεια και αναφέραμε το πρόβλημά μας στον κ. Δημηρούδη που κατάγεται από τα Λουτρά, ώστε να υπάρξει δυνατότητα να μας στείλουν φορτηγό και να μαζέψουμε τα χόρτα, τα οποία έπνιγαν στην κυριολεξία το γήπεδο. Πράγματι, η Περιφέρεια μας έστειλε τα οχήματα και σε δύο μέρες το γήπεδο καθαρίστηκε. Ο Δήμος στο διάστημα αυτό έστειλε μεν άτομα, αλλά η δουλειά μας είχε γίνει πλέον και βρήκαν το γήπεδο καθαρό.

Τώρα αυτό που μένει, είναι η συντήρηση των αποδυτηρίων, στα οποία δεν έχει γίνει καμμία εργασία από την εποχή που εγκαινιάστηκαν, πριν χρόνια. Το γήπεδο αυτό πρέπει να επισκευαστεί, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στη Μυτιλήνη και μπορεί να εξυπηρετεί και άλλες ομάδες εκτός του Αετού. Γι’ αυτό λοιπόν πιστεύω ότι άμεσα το γήπεδο των Λουτρών πρέπει να μπει σε πρόγραμμα, ώστε να γίνουν τα αναγκαία έργα και ο τόπος να αποκτήσει ακόμη ένα γήπεδο που θα μπορεί να εξυπηρετήσει.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey