Συγκροτείται επιτροπή εγγραφής μελών του Αιολικού

Με στόχο την ανασυγκρότηση

31/08/2012 - 16:39

Επιτροπή εγγραφής μελών του Αιολικού συγκροτείται με απόφαση της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου, μετά από πρόταση του Δ.Σ..

Επιτροπή εγγραφής μελών του Αιολικού συγκροτείται με απόφαση της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου, μετά από πρόταση του Δ.Σ..

Η Επιτροπή θα έχει την ευθύνη ώστε να γίνονται όλες οι ενέργειες για την εγγραφή των μελών στο Σύλλογο στη βάση συζητήσεων και των αποφάσεων της τακτικής και της έκτακτης γενικής συνέλευσης, ενώ θα είναι ένα ανεξάρτητο και αυτοτελές όργανο. Θα λειτουργεί ανεξάρτητα από το Δ.Σ. και οι συνεδριάσεις της θα είναι ανοικτές στα μέλη του Αιολικού, ενώ παράλληλα δε θα εμπλέκεται με θέματα σχετικά με τη λειτουργία του συλλόγου. Μέχρι να ολοκληρώσει το έργο της, η Επιτροπή θα έχει ξεχωριστό ταμείο από το Δ.Σ. και θα διαχειρίζεται τα χρήματα από τις συνδρομές σύμφωνα με τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης, το σχεδιασμό του συλλόγου και τις ανάγκες που προκύπτουν.

Κάθε δύο μήνες θα δίνει στη δημοσιότητα το αποτέλεσμα της δράσης της και ένα συνοπτικό οικονομικό απολογισμό, ώστε τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας να ξέρουν πού πήγε η συνδρομή τους. Στόχος όλων είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς ο σύλλογος να βάλει τις βάσεις για την ανασυγκρότησή του, ενώ κάλεσμα απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν τον Αιολικό, να δείξουν την αγάπη τους στο σύλλογο συνδράμοντας στην προσπάθεια.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey