CUBA BREAK

31/08/2012 - 16:30

Με όλα τα πρωταθλήματα στο «μενού» μας, έχουμε πλέον στο «πιάτο» μας και παιχνίδια στα οποία υπάρχουν σημεία με εξαιρετικές τιμές. Πολλές από τις προτάσεις μας στηρίζονται και από την παράδοση… Πάμε να δούμε τις επιλογές μας!

Γεια σας… Με όλα τα πρωταθλήματα στο «μενού» μας, έχουμε πλέον στο «πιάτο» μας και παιχνίδια στα οποία υπάρχουν σημεία με εξαιρετικές τιμές. Πολλές από τις προτάσεις μας στηρίζονται και από την παράδοση… Πάμε να δούμε τις επιλογές μας!

ΜΠΑΣΤΙΑ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
Δύσκολη αποστολή έχει η Σεντ Ετιέν στην Κορσική κόντρα στη νεοφώτιστη Μπαστιά. Η φιλοξενούμενη προέρχεται από την πρώτη νίκη της (1-0-2) με 4-0 κόντρα στην Μπρεστ, ενώ η γηπεδούχος έχει παρουσιαστεί επικίνδυνη και σκοράρει. Να σημειώσω πως και οι δυο ομάδες μετρούν μέχρι στιγμής μόνο over στο Σαμπιονά. Αξίζει το over στο μεταξύ τους ματς.
Εκτίμηση: Over

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΧΕΤΑΦΕ
Η Λα Κορούνια ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην Ισπανία με νίκη εντός με 2-0 κόντρα στην Οσασούνα, ενώ ακολούθησε το 3-3 εκτός με τη Βαλένθια. Φιλοξενεί τη Χετάφε, η οποία μετά την ήττα με 1-2 στη Σεβίλλη, θριάμβευσε με 2-1 εντός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δυο συνεχόμενα over δείχνει η παράδοση. Παίζω και «άσσο»…
Εκτίμηση: Over/1

ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ - ΚΟΥΟΠΙΟ
Πάση… θυσία θέλει να επιστρέψει στις νίκες η Μαρίεχαμν στη Φινλανδία, στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στην πρώτη τριάδα. Στην έδρα της δεν έχει χάσει (εντός 6-5-0) και σκοράρει. Θα υποδεχτεί την Κουόπιο (εκτός 3-2-5), ομάδα που έχει αδυναμίες. Δεν αποκλείω να σκοράρει και η φιλοξενούμενη. Έχει καλή τιμή ο «άσσος», ποντάρω και στο over.
Εκτίμηση: 1/Over


... + ΤΟ ΕΞΤΡΑ

ΡΙΟ ΑΒΕ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ
Από μεγάλη νίκη με 1-0 στη Λισσαβώνα κόντρα στη Σπόρτινγκ προέρχεται στην Πορτογαλία η Ρίο Άβε, η οποία στην πρεμιέρα έχασε δύσκολα με 0-1 από τη Μαρίτιμο στην έδρα της. Φιλοξενεί την Ακαδέμικα, η οποία μετράει 2/2 «Χ». Το παρελθόν έχει τρία συνεχόμενα «Χ» στο γήπεδο της Ρίο Άβε. Δεν αποκλείω να… κάτσει ξανά η μπίλια στη… μέση!
Εκτίμηση: Χ


ΠΡΟΣΕΞΤΕ...

Ικανή για όλα η Ρόδεραμ, με βάση τη μέχρι τώρα εικόνα της στη Λίγκα 2. Μετράει 1-1-1 με δυο over. Εντός έχει νικήσει 3-0 την Μπέρτον. Υποδέχεται την Μπράντφορντ, η οποία μετράει δυο over σε τρία ματς. Η παράδοση δείχνει μάλιστα 7 over στα 10 τελευταία ματς, ανεξαρτήτως έδρας… Ποντάρω στο over.

Στη Νυρεμβέργη δοκιμάζεται η πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Γερμανίας Ντόρτμουντ. Ξεκίνησαν με νίκες οι δύο ομάδες το φετινό… μαραθώνιο, αλλά η φιλοξενούμενη έχει τα φόντα για να φύγει με το «διπλό». Το αξιοσημείωτο είναι πως τα δύο τελευταία χρόνια, η Ντόρτμουντ έχει κερδίσει και τα 4 ματς των δύο ομάδων με 2-0!

Στην Αργεντινή, η πρωταθλήτρια Κλαουσούρα, Άρσεσαλ Σαραντί, είναι αήττητη (2-2-0) και μπορεί να σκοράρει κόντρα στη Λανούς, η οποία έχει βελτιωθεί και στα δύο τελευταία της δεν έχασε… Στα 10 τελευταία ματς, ανεξαρτήτως έδρας, το παρελθόν δείχνει 8 over, τέσσερα συνεχόμενα στην έδρα τής Άρσεναλ. Αξίζει το over.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey