Ανεβάζει τον αριθμό των παικτών στο ρόστερ του ο Αιολικός

Κατεβάζει το όριο ηλικίας με μικρούς

29/08/2012 - 16:49

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός με μικρούς κυρίως παίκτες συνεχίζεται για τον Αιολικό, ο οποίος χθες ανακοίνωσε δύο ακόμη ποδοσφαιριστές.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός με μικρούς κυρίως παίκτες συνεχίζεται για τον Αιολικό, ο οποίος χθες ανακοίνωσε δύο ακόμη ποδοσφαιριστές.

Ο Άρης Λαμπράκης, ο οποίος επέστρεψε από τον Όλυμπο στα Λιονταράκια, κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Αιολικού. Το Λαμπράκη γνωρίζει αρκετά καλά ο Παναγιώτης Πιττός, τον οποίο είχε ποδοσφαιριστή όταν διατελούσε προπονητής στην ομάδα και ο ίδιος άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του. Ο παίκτης δεν είχε πολλές συμμετοχές πέρσι στον Όλυμπο και μπορεί να αγωνιστεί στην ομάδα ως μικρός, κάτι που διευκολύνει το έργο της τεχνικής ηγεσίας.

Ο δεύτερος μικρός είναι ο Πάτροκλος Κροτσίδας, αδελφός του Νίκου, ο οποίος είχε περάσει από τον Αιολικό και τώρα έρχεται να τον διαδεχθεί στην ομάδα ο μικρότερος αδελφός του. Τη χρονιά που πέρασε, ο ποδοσφαιριστής φορούσε τη φανέλα του Διαγόρα (ανήκει στον Παλλεσβιακό), κάνοντας καλό πρωτάθλημα. Μετά και τις νέες αυτές προσθήκες, το ζητούμενο για τη διοίκηση είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός γκολκίπερ. Ακόμη, θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια για το Γιώργο Καπταγιάννη και στην ομάδα αισιοδοξούν ότι θα καταλήξουν με τη Γέρα σε συμφωνία για την παραχώρηση του νεαρού για έναν ακόμη χρόνο.

Η πρώτη
Τη Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας με την παρουσία του προέδρου, Ταξιάρχη Βέρρου, και του Θοδωρή Δουβαλέτα από πλευράς διοίκησης, οι οποίοι ευχήθηκαν στους παίκτες και στον προπονητή καλή χρονιά με επιτυχίες. Το ευχάριστο για το σύλλογο είναι το γεγονός ότι τη μέχρι τώρα προσπάθεια την έχουν αγκαλιάσει άτομα τα οποία είχαν αποσυρθεί από το χώρο και επανέρχονται για χάρη τού ΑΙΟ. Τέλος, σήμερα στις 8 το βράδυ, στο Επιμελητήριο της Λέσβου, θα γίνει η ανοικτή γενική συνέλευση με θέματα τη σύσταση επιτροπής για την εγγραφή μελών και την αναπλήρωση των κενών θέσεων στο Δ.Σ..

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey