Δυναμικό παρών από τα σωματεία στην κλήρωση Κυπέλλου και Πρωταθλήματος, που αρχίζουν σε λίγες μέρες

Πάνε δυνατά

29/08/2012 - 16:04

Πάντα τέτοια εποχή όταν πραγματοποιούνται οι κληρώσεις από την Ε.Π.Σ.Λ., συνηθίζουμε να λέμε «άντε και καλό χειμώνα». Τη Δευτέρα το απόγευμα, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Sillver Bay», αυτό είπαν οι παράγοντες των σωματείων που έδωσαν το παρών, και μάλιστα ήταν αρκετοί, αποτέλεσμα που ικανοποίησε το προεδρείο της διοργανώτριας αρχής για της ανάγκες της κλήρωσης.

Πάντα τέτοια εποχή όταν πραγματοποιούνται οι κληρώσεις από την Ε.Π.Σ.Λ., συνηθίζουμε να λέμε «άντε και καλό χειμώνα». Τη Δευτέρα το απόγευμα, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Sillver Bay», αυτό είπαν οι παράγοντες των σωματείων που έδωσαν το παρών, και μάλιστα ήταν αρκετοί, αποτέλεσμα που ικανοποίησε το προεδρείο της διοργανώτριας αρχής για της ανάγκες της κλήρωσης.

Ο πρόεδρος, Σταύρος Ψαρρόπουλος, καλωσορίζοντας τους παράγοντες, τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με καλά παιχνίδια και όμορφο θέαμα από τις ομάδες. Παράλληλα, είπε ότι η Ε.Π.Σ.Λ. έκανε μεγάλες προσπάθειες ώστε να μειώσει τη χρηματική απολαβή των διαιτητών, αλλά και των γιατρών που πάνε στα γήπεδα, και όλα αυτά σε μια ομολογουμένως δύσκολη από οικονομικής άποψης χρονιά. Ακόμη, ο πρόεδρος της Ένωσης ενημέρωσε τους παράγοντες να στέλνουν όποια προβλήματα έχουν, στην Ένωση, και πολύ περισσότερο να αναφέρουν τα γήπεδα που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ώστε σε συνεργασία με το Δήμο και την Περιφέρεια να μπορέσουν να βελτιωθούν και οι αγώνες να γίνονται ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, Κυριάκος Πετρέλλης, ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά του για καλό πρωτάθλημα και παρακάλεσε τους παράγοντες να στέλνουν εγκαίρως τα όποια αιτήματα έχουν και όχι την τελευταία στιγμή, ώστε να μπορεί η Ε.Π.Σ. να αποφασίζει. Πρώτα κληρώθηκε το Κύπελλο Λέσβου, το οποίο θα ξεκινήσει το διάστημα, 1 - 2 Σεπτεμβρίου, και οι αγώνες στην α΄ φάση είναι διπλοί. Οι αγώνες ρεβάνς ορίστηκαν για 8 - 9 του ίδιου μήνα. Ο Αιολικός ως ομάδα Δ΄ Εθνικής θα αρχίσει τους αγώνες του μετά την ολοκλήρωση της α΄ φάσης. Από τα ζευγάρια ξεχωρίζουν δύο αναμετρήσεις, αυτές των Θύελλα - Αετού και Αιγέα - Ατρομήτου Αγ. Μαρίνας.

Τα παιχνίδια της πρώτης φάσης είναι τα εξής:
Παπανικολής - Όλυμπος
Ατρόμητος Αν. - Αρίων Μηθ.
Οδ. Ελύτης - Αναγέννηση Γέρας
Αλκιβιάδης - Πολιχνίτος
Θύελλα - Αετός
Αιγέας - Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας
Κεραυνός - Αστέρας Ιππ.
Διαγόρας - Αρίων Παλ.
Μεσότοπος - Άναξος
Βύρων - Λιονταράκια

Χωρίς παιχνίδι πέρασε η Προοδευτική.

Φθινοπωρινό ντέρμπυ
Με ντέρμπυ θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, αφού η κλήρωση έφερε αντιμέτωπους το Διαγόρα με την Αναγέννηση Γέρας πρόωρα, ενώ αξιόλογο είναι και το παιχνίδι του Αιγέα με την Προοδευτική. Στα αξιοσημείωτα, ότι Θύελλα και Αετός μετά το Κύπελλο όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, θα συγκρουστούν και στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος στο Ενωσιακό της Θερμής, έδρα που θα χρησιμοποιεί η ομάδα της Πηγής.

Η πρεμιέρα έχει ορισθεί να γίνει το διάστημα 22 - 23 Σεπτεμβρίου λόγω των μαθημάτων της Σχολής Προπονητών που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Λ..

Συνοπτικά τα παιχνίδια της 1ης Αγωνιστικής είναι:
Διαγόρας - Αναγέννηση Γέρας
Αιγέας - Προοδευτική
Θύελλα - Αετός
Άναξος - Όλυμπος
Κεραυνός - Αλκιβιάδης
Βύρων - Λιονταράκια
Παπανικολής - Ατρόμητος

Τοπική σύγκρουση
Η Β΄ Κατηγορία θα ξεκινήσει όπως συνήθως μαζί με τη μεγάλη κατηγορία και στην πρεμιέρα κυριαρχεί η τοπική αναμέτρηση του Αρίονα Μηθ. με τον Αχιλλέα, στο Μόλυβο. Ενδιαφέρον ακόμη υπάρχει και στο παιχνίδι του Ατρόμητου Ανεμότιας με τη Δόξα. Η σέντρα θα γίνει το διάστημα 22 - 23 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα:
Ατρόμητος Αν. - Δόξα
Αστέρας Ιππ. - Παλλεσβιακός
Οδ. Ελύτης - Ερμής
Αρίων Μηθ. - Αχιλλέας
Πολιχνίτος - Ορφέας
Αρίων Παλ. - Καραβαγγέλης

Ενισχυμένη δυνατή
Ξανά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα η Β1, η γνωστή μας Γ΄ Κατηγορία που επιστρέφει και μάλιστα δείχνει αρκετά δυναμωμένη από ομάδες που επανέκαμψαν και επανέρχονται στο προσκήνιο. Δεκατρείς ομάδες, με τη μια να έχει ρεπό, θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στην επόμενη κατηγορία.

Οι αγώνες είναι οι εξής:
Ισσαϊκός - Έφηβος
Ειρήνη - Εθνικός
Αίγειρος - Ανδρονικάς
Αίας - Μεσότοπος
Ταξιάρχης - Φίλια
Ρεπό: Μακαρέας

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey