Οι μεταγραφές του Τοπικού

24/08/2012 - 14:37

Στην απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Παναγιώτη Ζαμτράκη κινήθηκε ο Ατρόμητος, πραγματοποιώντας ίσως μια από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού. Ο νεοαποκτηθέντας αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γέρας και ήταν από τους βασικούς της. Η αποχώρηση του Γιώργου Σπετσιώτη από την ομάδα, ανάγκασε τους διοικούντες να κινηθούν στην απόκτηση γκολκίπερ, πράγμα που πέτυχαν με τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος «τα έσπασε» με την πρώην του ομάδα.

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας
«Μπάμ» με Ζαμτράκη
Στην απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Παναγιώτη Ζαμτράκη κινήθηκε ο Ατρόμητος, πραγματοποιώντας ίσως μια από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού. Ο νεοαποκτηθέντας αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γέρας και ήταν από τους βασικούς της. Η αποχώρηση του Γιώργου Σπετσιώτη από την ομάδα, ανάγκασε τους διοικούντες να κινηθούν στην απόκτηση γκολκίπερ, πράγμα που πέτυχαν με τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος «τα έσπασε» με την πρώην του ομάδα. Ακόμη στον Ατρόμητο θα συνεχίσουν αυτή τη χρονιά οι Παττές και Πάστος, που έφυγαν από τον Αετό όπου αγωνίζονταν την περσινή χρονιά, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το σύλλογο. Επίσης ανανέωσαν την συνεργασία τους, οι Κ. Κουνιαρέλλης και Σγουρέλλης, ενώ επέστρεψε από την Ανεμώτια ο Ραφαήλ Κουνιαρέλλης.
Από την ομάδα αποχώρησαν οι Αγριμάκης, Σπετσιώτης, Ντουρμετάκης, Ορφανός, Ξυλάς, Λαμπράκης και Μπιζιώνη.

Βοήθεια - στήριξη…
Υλική βοήθεια προς τον Ατρόμητο ενόψει της νέας χρονιάς, προσέφερε η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη διοίκηση, που με ανακοίνωση της, ευχαριστεί την εκπρόσωπο μας στη Football League για τη χειρονομία της αυτή. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου αναφέρει:
«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΠΣ Ατρόμητου Αγ. Μαρίνας ευχαριστεί δημόσια την ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Νίκο Μιχαλάκη και τον Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Παπαδόπουλο για την υλική βοήθεια - στήριξη που πρόσφεραν στην ομάδα μας. Αυτή η χειρονομία αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη σας για το ποδόσφαιρο και το ενδιαφέρον σας για την πρόοδο και ενίσχυση των μικρών ερασιτεχνικών σωματείων του νησιού μας. Μας γεμίζει δύναμη, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, να κρατήσουμε ζωντανό στις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνάμε, το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Football League και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την άνοδο της Π.Α.Ε. ΑΕΛ Καλλονής στην Super League».

Αετός Λουτρών
Έκανε δικό του το Μαλακό
Μετά τον πρωταθλητή Όλυμπο και την καλή χρονιά που έκανε, ο Γιώργος Μαλακός δέχθηκε το πρέσινγκ του Αετού, που τον ήθελε στη δύναμη του, καταφέρνοντας να του αποσπάσει το «ναι» για την συνεργασία τους. Ο Μαλακός άφησε την ομάδα της Αγιάσου και θα βοηθήσει πλέον όσο μπορεί τον Αετό, αφού τα προσόντα του είναι μεγάλα. Στην ομάδα κοιτάζουν δύο ακόμη προσθήκες για να κλείσουν το ρόστερ, ενώ όσον αφορά τις δύο ήττες στα φιλικά με Ατρόμητο Αν. (4-0) και Κεραυνό (2-0), δεν προβληματίζουν το Γ. Σπάρταλη, αφού ακόμη η ομάδα είναι στην αρχή της προετοιμασίας.

Α.Ο. Ανάξου
«Έδεσε» τα γκολπόστ
Ο βασικός τερματοφύλακας της Ανάξου, Κινικλής, αποχώρησε από τον σύλλογο, όμως η διοίκηση κατάφερε να φέρει στην ομάδα δύο καλούς γκολκίπερ, κλείνοντας τις κενές θέσεις που υπήρχαν. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο Παναγιώτης Παπαγιαννίδης που έπαιζε στον Αρίωνα Παλαιοκήπου, καθώς και ο Νίκος Λυρούδιας, που ήταν σε ομάδα του Καρπενησίου. Ακόμη καλή προσθήκη που θα βοηθήσει, είναι αυτή του Κώστα Φιλιανού, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια έπαιξε στο Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, αλλά στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Ατρόμητο Κερατσινίου, για να επιστρέψει ξανά στο νησί. Μοναδικά προβλήματα για τον Ιγνάτη Παγίδα, είναι η στράτευση του Σιμινή και ο τραυματισμός από την περσινή χρονιά, του Βλουτή.

Διαγόρας
Ενίσχυση παντού
Μπορεί να ξεκίνησε κάπως καθυστερημένα από τις υπόλοιπες ομάδες, όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στους ανθρώπους του Διαγόρα να τρέξουν το μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Παίκτες της ομάδας θεωρούνται οι Στρατής Διονυσάτος και Ζήσης Δημάκης, οι οποίοι συμφώνησαν, ενώ έχει αποκτηθεί και ο Πιπίνης από το Βύρωνα.

Προοδευτική
Συνεχίζει με Εμμανουήλ
Μαζί θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά Προοδευτική και Μανόλης Εμμανουήλ μετά τη συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ τους. Ακόμη στα μεταγραφικά, η ομάδα ενισχύθηκε με το Βαμβουκλή, ο οποίος αποχώρησε από το Διαγόρα, ενώ οι άνθρωποι της κινούνται και για την απόκτηση και άλλων παικτών, που θα ενισχύσουν τις γραμμές. Ακόμη τη θέση του Προέδρου κατέλαβε ο Νίκος Μαραγκός με Αντιπρόεδρο το Γιώργο Καραθανάση. Ένα καλό και αξιόλογο Δ.Σ. που θα βοηθήσει τον σύλλογο στη δύσκολη χρονιά που έρχεται. Αναλυτικά η σύνθεση του είναι:
Πρόεδρος: Νικόλαος Μαραγκός
Αντιπρόεδρος A΄: Γεώργιος Καραθανάσης
Γενικός Γραμματέας: Σταύρος Μπερτένης
Ταμίας: Νικόλαος Μανδάλης
Γενικός Αρχηγός: Τάσος Κληρονόμος
Έφορος Υλικού: Γεώργιος Αφεντούλης
Μέλη: Βασίλειος Παναγιωτίδης, Τριαντάφυλλος Ευσταθίου, Τιμολέων Νικολέλλης, Παναγιώτης Αφράτογλου
Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου: Σταύρος Μπερτένης, Νικόλαος Μανδάλης

Δόξα Πλαγιάς
Διπλό χτύπημα
Στην απόκτηση των νεαρών Ραφαήλ Καλδή (μέσος) και Μάριο Τοπάλι (επιθετικός) κινήθηκε η Δόξα, η οποία ακόμη δεν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί. Οι δύο παίκτες δόθηκαν από τον Αιγέα ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση από την ομάδα της Πλαγιάς, του επιθετικού Δημήτρη Αζάμπι. Στην τεχνική ηγεσία παραμένει ο Παναγιώτης Τυρανής.

Πολιχνίτος
Ενισχύθηκε πολύ
Μεγάλο φαβορί παραμένει ο Πολιχνίτος να κερδίσει την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία. Ο ΑΟΠ απέκτησε παίκτες που θα τον βοηθήσουν να εκπληρώσει τον στόχο του. Αρνητικό στοιχείο, η παραχώρηση του νεαρού Στρατή Καβαδά στην ομάδα νέων της ΑΕΛΚ, ο οποίος ήταν από τους πρώτους σκόρερ της περσινής χρονιάς με 13 γκολ. Τη φανέλα του Πολιχνίτου θα φοράνε ο Ταξιάρχης Αλεξίου (γκολκίπερ), ο Κώστας Ντούμας (επιθετικός), που επιστρέφει από το Βύρωνα, ο Λευτέρης Ισιζόγλου (αμυντικός), που έπαιζε σε ομάδα της Δράμας καθώς και ο Αντώνης Βαγιάκας (επιθετικός), που ήρθε από ομάδα της Κομοτηνής. Στην τεχνική ηγεσία παρέμεινε ο Γιώργος Αράπογλου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey