CUBA BREAK

24/08/2012 - 14:21

Γεια σας! Με καλά κέρδη κλείσαμε το Σαββατοκύριακο (κορυφαίο από αυτά που περάσαμε το 3,30 της Λας Πάλμας), στις λεπτομέρειες χάσαμε δύο παιχνίδια. Μπαίνουν στη σέντρα και Καμπιονάτο, Μπουντεσλίγκα καθώς και το ελληνικό πρωτάθλημα.

ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ - ΚΕΡΕΤΑΡΟ
Αμφότερες δεν έχουν πάρει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα του Μεξικό έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Αυτή όμως που παίζει μπάλα και αδικείται από τα αποτελέσματα, είναι η γηπεδούχος. Πέρυσι νίκησε 4-1 τη νυν αντίπαλό της, η οποία δέχεται σχεδόν δύο γκολ κατά μέσο όρο. Πρόπερσι επιβλήθηκε της Κερέταρο με 3-0. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι ακόμη και με 1-0 να κερδίσει. Ποντάρουμε τον «άσο».
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΛΕΟΥΒΕΝ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Η φιλοξενούμενη φαίνεται ότι και φέτος δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να πάρει το πρωτάθλημα στο Βέλγιο. Δείχνει ασταμάτητη μπροστά καθώς σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο. Έχει βελτιωθεί αμυντικά, θα μπει από νωρίς να καθαρίσει καθώς μεσοβδόμαδα παίζει τον επαναληπτικό με την ΑΕΛ (1-2 το πρώτο ματς) για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η νεοφώτιστη φαίνεται σοβαρή, αλλά υπολείπεται σε ποιότητα. Παίζω το «διπλό».
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2

ΤΙΓΚΡΕΣ - ΤΟΛΟΥΚΑ
Την προηγούμενη εβδομάδα πιστέψαμε στην Τολούκα, αλλά μας… δίκασε στο over (επικράτησε με 1-0 της Πατσούκα με γκολ στο 91΄). Αυτή τη φορά θα την κοντράρουμε γενικότερα και θα ποντάρουμε στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. «Ψάχνεται» η Τίγκρες, χρειάζεται μια μεγάλη νίκη για να επανέλθει και ψυχολογικά. Επιπλέον, θέλει να ξορκίσει και την παράδοση που είναι στο 1-1-6 στα τελευταία επτά.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1



…+ ΤΟ ΕΞΤΡΑ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Πρεμιέρα στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας και κανονικά θα έπρεπε να μείνουμε μακριά, αλλά μας κλείνει το μάτι η έδρα στο Φιορεντίνα - Ουντινέζε. Η γηπεδούχος φέτος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, αφού κράτησε το Γιόβετιτς και πήρε δυνατά ονόματα για όλες της, τις γραμμές. Η φιλοξενούμενη αυτό που έχει στο μυαλό της, είναι ο επαναληπτικός με τη Μπράγκα (1-1) μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πάω με τον «άσο».
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

 



ΠΡΟΣΕΞΤΕ…

Σοβαρή ομάδα είναι η Τβέντε, δίνει μεγάλο βάρος στην άμυνα, που φέτος πιστεύω ότι θα είναι βελτιωμένη. Μπροστά δεν έχει αλλάξει, κάτι, πετάει… φωτιές και μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή. Η παράδοση είναι υπέρ της με 6-2-1 στα τελευταία εννέα, η Ναϊμέγκεν προέρχεται από το 1-6 από τον Άγιαξ, επιλέγω το «διπλό», το οποίο βρίσκω σε πολύ καλή απόδοση.

Δεν… υφίσταται για μένα η απόδοση του «άσου» στο Ρόζενμποργκ - Βίκινγκ και ας νίκησε η πρώτη τη δεύτερη στο ματς του πρώτου γύρου με 4-1. Η φιλοξενούμενη μετράει πέντε σερί νίκες έχοντας πετύχει 16 γκολ! Επειδή το χέρι δύσκολα πάει στην κόντρα (δεν χάνετε πάντως να ρίξετε κάτι ψηλά), θα επιλέξω το g/g, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μη σκοράρει η Ρόζενμποργκ.

Το Λος Άντζελες έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση με το Κάνσας, αλλά θεωρώ ότι δεν αξίζει η απόδοση στον «άσο». Στα τελευταία 14 μεταξύ τους, σκόραραν αμφότερες τις 13 φορές (!), ενώ έχουμε και 12 over στα τελευταία 15 με τα άλλα τρία να λήγουν έχοντας σημειωθεί δύο γκολ! Λέω να πάω στο g/g και στο over.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey