Επειγόντως βελτίωση...

23/08/2012 - 13:56

Πριν από λίγες μέρες, το «Ε» είχε παρουσιάσει την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει το γήπεδο των Λουτρών, όπου άμεσα θα πρέπει να βελτιωθεί η εικόνα του ώστε ο Αετός που το χρησιμοποιεί, να μην έχει προβλήματα. Δεν είναι όμως μόνο το συγκεκριμένο γήπεδο που παρουσιάζει προβλήματα.

Πριν από λίγες μέρες, το «Ε» είχε παρουσιάσει την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει το γήπεδο των Λουτρών, όπου άμεσα θα πρέπει να βελτιωθεί η εικόνα του ώστε ο Αετός που το χρησιμοποιεί, να μην έχει προβλήματα. Δεν είναι όμως μόνο το συγκεκριμένο γήπεδο που παρουσιάζει προβλήματα. Αν κανείς ψάξει και τους υπόλοιπους αγωνιστικούς χώρους, τότε θα συναντήσει ακόμη πιο απογοητευτικές καταστάσεις, που βάζουν σε μεγάλο πονοκέφαλο όλους τους εμπλεκόμενους με τη στρογγυλή θεά.

Σε λίγο καιρό αναμένεται να ξεκινήσει η επίσημη αγωνιστική περίοδο και η επιτροπή που θα επιθεωρήσει όλα τα γήπεδα του νησιού, σίγουρα θα προβληματιστεί από την εικόνα ορισμένων και μπορεί να μην εκδώσει και άδεια τέλεσης παιχνιδιών αν πρώτα δεν γίνουν οι απαραίτητες εργασίες σε όσα έχουν πρόβλημα. Ένα από αυτά είναι και το γήπεδο των Παμφίλων, του οποίου ο αγωνιστικός χώρος μόνο γήπεδο δεν θυμίζει, αλλά χωράφι. Η μεγάλη νεροποντή τον περασμένο Μάιο, άφησε τα σημάδια της, ανοίγοντας σε πολλά σημεία το χώμα, με αποτέλεσμα η διάβρωση του να εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των παικτών, οι οποίοι έχουν προβληματιστεί. Και αν αναλογιστεί κανείς ότι σε αυτόν το χώρο προπονούνται τρεις ομάδες (Ερμής, Κεραυνός, Βύρων), καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλο κίνδυνο διατρέχουν όλοι. Μόνο με καθάρισμα και επίστρωση του χώρου με άμμο, μπορεί να βελτιωθεί η όλη κατάσταση. 

Σάπια σανίδια…

Δεν είναι όμως μόνο ο αγωνιστικός χώρος στο συγκεκριμένο γήπεδο, που παρουσιάζει προβλήματα. Ένα άλλο καυτό ζήτημα είναι και η εξέδρα, καθώς τα περισσότερα σανίδια που την στηρίζουν, έχουν σαπίσει με κίνδυνο κάποιος θεατής που δεν θα προσέξει πού θα πατήσει, να βρεθεί στο κενό. Πρώτο μέλημα της δημοτικής αρχής πρέπει να είναι η αντικατάσταση αυτών των σανιδιών με καινούργια ώστε ο κόσμος να πηγαίνει στο γήπεδο χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμού. Για όλα τα παραπάνω, ο κ. Νίκος Λυκαρδόπουλος, παράγοντας του Ερμή, απευθύνει έκκληση στους υπεύθυνους για την συντήρηση του γηπέδου, να μεριμνήσουν για την άμεση βελτίωση των παραπάνω ώστε οι ομάδες που έχουν δηλώσει ως έδρα τα Πάμφιλα, να μην ξενιτευτούν και χάσουν το δικό τους γήπεδο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey