TAE KBO NTO

Κοινή προετοιμασία Μυτιλήνης - Καλαμάτας

22/08/2012 - 14:03

Την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά ξεκίνησε ο Α.Σ. ΤάεΚβοΝτο Μυτιλήνης και μάλιστα δυναμικά, διοργανώνοντας από κοινού προπονήσεις με την ομάδα της Καλαμάτας. Πιο συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 20 Αυγούστου έως και τις 23/8 στη Μυτιλήνη, αγωνιστική ομάδα 11 μελών με προπονητή το Γιώργο Παναγιωτόπουλο (αθλητή με πολλές πανελλήνιες αλλά και διεθνείς διακρίσεις), θα πραγματοποιήσει από κοινού ολιγοήμερη προετοιμασία με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Σ. Μυτιλήνης.

Την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά ξεκίνησε ο Α.Σ. ΤάεΚβοΝτο Μυτιλήνης και μάλιστα δυναμικά, διοργανώνοντας από κοινού προπονήσεις με την ομάδα της Καλαμάτας.

Πιο συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 20 Αυγούστου έως και τις 23/8 στη Μυτιλήνη, αγωνιστική ομάδα 11 μελών με προπονητή το Γιώργο Παναγιωτόπουλο (αθλητή με πολλές πανελλήνιες αλλά και διεθνείς διακρίσεις), θα πραγματοποιήσει από κοινού ολιγοήμερη προετοιμασία με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Σ. Μυτιλήνης.

Θα είναι λοιπόν, μια ευκαιρία για τους αθλητές των δύο ομάδων, που διψούν για εμπειρία και αγώνες, να γνωριστούν μεταξύ τους, αλλά και να προετοιμαστούν από κοινού για τη νέα χρονιά, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την αγωνιστική τους ποιότητα.

Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο αγωνιστικού ΤάεΚβοΝτο από τους προπονητές των δύο ομάδων, που θα αφορά αποκλειστικά τους μικρότερους αθλητές, δημιουργώντας έτσι μια καλή δυναμική και δίνοντας επιπλέον κίνητρα για τη νέα σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει από τις 3 Σεπτέμβρη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey