ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουλγαρία, ο Μαγδανής και η παρέα του έκλεψαν τις εντυπώσεις, αποδεικνύοντας πόσο δυνατά είναι τα ελληνικά κουπιά

Ασημένιος ο Μαγδανής!

21/08/2012 - 14:07

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε το ελληνικό πλήρωμα, το οποίο αποτελούσαν ο Λημνιός Παναγιώτης Μαγδανής, τα αδέρφια Γιώργος και Λευτέρης Κόνσολας μαζί με το Νίκο Αφεντούλη, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μη Ολυμπιακών αγωνισμάτων, που έγινε στο Πλόντβιβ της Βουλγαρίας.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε το ελληνικό πλήρωμα, το οποίο αποτελούσαν ο Λημνιός Παναγιώτης Μαγδανής, τα αδέρφια Γιώργος και Λευτέρης Κόνσολας μαζί με το Νίκο Αφεντούλη, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μη Ολυμπιακών αγωνισμάτων, που έγινε στο Πλόντβιβ της Βουλγαρίας. Το ελληνικό τετραπλό σκιφ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και σε όλη τη διαδρομή της κούρσας ήταν πολύ κοντά με τους Πολωνούς, οι οποίοι ξεκίνησαν πιο δυνατά αλλά δέχθηκαν την αντίσταση των Ελλήνων, οι οποίοι κατάφεραν να τερματίσουν στη δεύτερη θέση και να κατακτήσουν το ασημένιο μετάλλιο. Μάλιστα το χρυσό χάθηκε για ένα δευτερόλεπτο, κάτι που απογοήτευσε τα Ελληνόπουλα, που έκλεψαν την παράσταση και το χειροκρότημα του κόσμου για την σπουδαία τους εμφάνιση. Ο χρόνος για το Μαγδανή και την παρέα του, ήταν 5.56.74, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Κινέζοι.

Μεγάλη ψυχή…

Ο Γιάννης Λιτσάκης, ο προπονητής που συνόδεψε τους αθλητές στη Βουλγαρία και τυγχάνει να είναι και ο προπονητής του Λημνιού κωπηλάτη, τον οποίον και ανέδειξε, μετά την επιστροφή του στη Λήμνο, είπε στο «Ε»: «Ο Παναγιώτης απέδειξε ποσό καλός αθλητής είναι. Παλεύει και αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις και αυτό το προσόν που διαθέτει, τον κάνει πολύ δυνατό και φέρνει τις επιτυχίες αυτές. Τα πήγε καλά και στην Ολυμπιάδα, αλλά και στο Παγκόσμιο, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να παλέψει ακόμη περισσότερο και να χαρίσει στον τόπο του, επιτυχίες. Καλά επίσης τα πήγαν και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, αυτοί που αποτελούσαν το τετραπλό σκιφ και έδειξαν την αγάπη τους για τα κουπιά.», κατέληξε ο κ. Λιτσάκης.

Ο Μαγδανής αναμενόταν να φθάσει χθες στη Λήμνο και σήμερα το μεσημέρι ο Δήμος θα τον τιμήσει σε εκδήλωση που θα γίνει στο Δημαρχείο του νησιού.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το Λημνιό αθλητή είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στις 22-23 Σεπτεμβρίου στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey