ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Τρεις οι υποψήφιοι για τη σκυτάλη

21/08/2012 - 14:03

Χθες αργά το απόγευμα αναμενόταν να κλείσει το θέμα του προπονητή στον Αιολικό, αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά και ήδη στην ομάδα παρατηρείται μεγάλη καθυστέρηση.

Χθες αργά το απόγευμα αναμενόταν να κλείσει το θέμα του προπονητή στον Αιολικό, αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά και ήδη στην ομάδα παρατηρείται μεγάλη καθυστέρηση. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τρία είναι τα ονόματα που «παίζουν» για την σκυτάλη στον πάγκο και αυτά είναι του Γιάννη Μανούσου, αν φύγει από τον Αιγέα, του Θανάση Δημητριάδη, που περιμένει εδώ και καιρό το «πράσινο φως», αλλά και του Φώτη Κοκκινέλλη, το έργο του οποίου αν και έμεινε πέρυσι στην μέση, εντούτοις υπάρχει ενδιαφέρον για νέα συνεργασία. Σήμερα η διοίκηση θα ανακοινώσει επίσης, και τα ονόματα παικτών που έχουν συμφωνήσει από την τοπική αγορά, να φορέσουν τη φανέλα του Αιολικού.

Από τη διοίκηση της ομάδας αποχώρησε ο Σταύρος Γρυπιώτης, που διαφώνησε στο μεταγραφικό σχεδιασμό με τον Πρόεδρο Ταξιάρχη Βέρρο, αλλά δεν αποκλείεται να επανέλθει αν οι δύο πλευρές βάλουν νερό στο κρασί τους. Τέλος, στις 29 του μήνα, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, έκτακτη γενική συνέλευση με τρία ενδιαφέροντα θέματα: α) Συγκρότηση επιτροπής για την εγγραφή μελών, β) Συζήτηση και αποφάσεις για την πορεία της ομάδας τη νέα χρονιά και γ) Ανακοινώσεις.

Στόχος της διοίκησης θα είναι η προώθηση Λέσβιων παικτών, που θα μειώσει το κόστος λειτουργίας της ομάδας, ενώ βασικός πάντα στόχος είναι και τη νέα σεζόν ο Αιολικός να πρωταγωνιστήσει και να μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους που θα βάλει.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey