Με αφορμή για το πού θα παίξουν τη νέα χρονιά Όλυμπος και Αιολικός…

Πήραν αναβολή οι κληρώσεις

17/08/2012 - 14:46

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν όσον αφορά την συμμετοχή δύο ομάδων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, δεν επιτρέπουν στη διοργανώτρια ΕΠΣΛ να πραγματοποιήσει τις κληρώσεις, όπως αρχικά είχε αποφασίσει, στις 20 Αυγούστου.

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν όσον αφορά την συμμετοχή δύο ομάδων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, δεν επιτρέπουν στη διοργανώτρια ΕΠΣΛ να πραγματοποιήσει τις κληρώσεις, όπως αρχικά είχε αποφασίσει, στις 20 Αυγούστου.

Η συμμετοχή του Αιολικού στη Football League 2 ή στη Δ΄ Εθνική αλλά και αυτή του Ολύμπου στο Περιφερειακό, είναι τα αγκάθια που πρέπει η ΕΠΣΛ να ξεπεράσει ώστε να μπορέσει να κάνει τις κληρώσεις. Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν σήμερα Παρασκευή αλλά το Δ.Σ. έδωσε προθεσμία λίγων ακόμη ημερών ώστε να εκπνεύσουν οι προθεσμίες υποβολής συμμετοχής στη Δ΄ Εθνική σε Όλυμπο και Αιολικό ώστε η ΕΠΣΛ να γνωρίζει τον αριθμό των ομάδων που θα απαρτίζουν τη μεγάλη κατηγορία. Στο χθεσινό βραδινό συμβούλιο, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε πως οι κληρώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα 27 Αυγούστου ώστε και οι ομάδες να γνωρίζουν πού τελικά θα δηλώσουν συμμετοχή.

Στον Αιολικό, όπου υπάρχει δυσαρέσκεια από τη μεγάλη καθυστέρηση που επικρατεί στο μεταγραφικό σχεδιασμό, ενώ στο τελευταίο συμβούλιο υπήρξαν και αντιπαραθέσεις μεταξύ των παραγόντων του, έχουν μπερδευτεί, αφού ακόμη δεν έχουν πάρει μια ξεκάθαρη απάντηση για το πού θα τους βρει η νέα χρονιά. Αν η ομάδα παίξει στη Δ΄ Εθνική, θα μπει στην κλήρωση του Κυπέλλου, αν όχι, τότε δεν θα υπολογίζεται.

Στον Όλυμπο, η συμμετοχή της ομάδας στη Δ΄ Εθνική, είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού οι άνθρωποι του ενεργοποιήθηκαν και τρέχουν να οργανωθούν ώστε μέχρι τις 24 του μήνα που λήγουν οι δηλώσεις, η ομάδα της Αγιάσου να τοποθετηθεί στη Δ΄ Εθνική. Μάλιστα χθες, ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου μεσοαμυντικού Γρηγόρη Χριστοδούλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Γέρας. Αν ανέβει κατηγορία, τότε κερδισμένη θα είναι η Δόξα Πλαγιάς, που θα παραμείνει στην Α΄ Τοπική.

Όσον αφορά το Διαγόρα και τις φήμες για παραίτηση από το πρωτάθλημα, αυτές δεν ευσταθούν, αφού η συμπαθής ομάδα οργανώνεται μετά την εποχή Αλεξανδρή, να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Τη θέση του Νίκου Μάττα πήρε ο Τάσος Σπύρου, ο οποίος θα έχει το διπλό ρόλο του παίκτη και του προπονητή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey